Apai nagymama mi jogon veri el a gyermeket?
Apai hétvége volt.
Ebben az időben az apuka az nagymamára bízta a gyerkőcöt.
Elmondása szerint kicsúfolta a nagymamát aki ennek hatására elkapta és letolta a nadrágját és nem 2-3x rácsapott a fenekére.
Még én se bántom még nevelő jelleggel sem a gyerkőcöt ő ezt hogy képzeli?
Hogy miért csúfolta ki? Azt nem tudom. Nem helyes dolog , de ez nem ok arra ,hogy bántsa.
Fél évente találkozik vele akkor is így viselkedik a nagymama?
Persze, jó hogy nem már örüljön is neki az anyuka!!!!
Én nem engedném el többé, amíg ilyesmi előfordulhat. Jogi úton pedig megkeresném a lehetőséget, hogy min. vele mehessek, ha találkozik vele. Ahogy emeli mama a kezét úgy emelem én is az enyémet. Nem érdekel, hogy mások fejében mi a verés definíciója, kíváncsi lennék, ha ő is kapna, akkor annak tartaná-e vagy sem. A gyerekem ütése tiszteletlenség velem szemben is, aztán "nem verés" után megbeszéljük, mami mennyire tartotta megalázónak, hogy térdemre fektettem és "nem vertem el".
"nem 2-3x rácsapott a fenekére"
Ismerem a nagymamát,hogy milyen.
A gyerekemet is ismerem. Elmondta az igazságot.
Persze,hogy a fiamnak ,hiszek és nem egy olyannak akit még a saját fia is megver.
Ha én nem csapok rá,más se tegye.
Ezek szerint vannak akik nem így gondolják.
Köszönöm Kedves 1-es és 4-es válaszoló.
Örülök,hogy vannak akik védik a gyermekeket,még akkor is ha "hibázott"
Gondolom mekkora hatalmas hiba lehetett ....
Akkor engem és a körülöttem lévőket miért nem csúfolja ki?
Mert neveletlen? :) Ejj Gondolt ezt kedves válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!