Hogyan oldja meg más a munkába állást, ha nincs senki, akire bízhatná a Gyermekét addig, míg oviból-oviba kell hozni-vinni?
Nagyon dühös vagyok, és kétségbeesett, mert szeretnék munkába állni, de egyszerűen lehetetlen! Családosakat a munkáltatók nem vesznek figyelembe, nincsenek tekintettel rájuk! Akkor kérdezem én, hogyan dolgozzak?!?! Férjem 3 műszakos, nekem 8-16h-ig kellene. Lenne is munka, és nagyon szeretnék már dolgozni végre, de ez a kikötés, hogy reggel 6-tól, vagy du.,vagy éjszaka. Sajnos nincs kire bíznom a gyerekem, mert Anyukám beteg, testvérem nincs, Férjemnek a hozzátartozói 200km-re vannak...
Most aztán kinyílt a bicska a zsebembe, mert dolgoznék, de nem tudok. Éljünk meg 1 fizetésből... Szép....
Valaki tudna tanácsot adni, hogy mi a francot csináljak?!?! Érettségim van, saját autóm, és egy elvégzett tanfolyamom.
Fizetett segítséggel.
Ha a férjed 3 műszakban dolgozik, akkor van olyan hét amikor tudja ő vinni vagy hozni. Így nem kell minden napra fizetni, csak amikor egyikőtök sem tudja megoldani.
Babysitter mellett nem éri meg dolgozni.
Én a gyerek előtt 75 ezret kaptam, ha ebből fizetnék valakit, akkor szinte neki dolgoznék.
Sajnos én se találok munkát pont ilyen miatt, mint ami a kérdező problémája is.
Én írtam a babysitteres ötletet, de akkor ez itt a kérdezőnek nem megoldás. Tény, hogy mindenki a saját ehlyeztéből indul ki. Szerencsére nekem olyan munkám van, amivel a többszörösét keresem annak amibe egy babysitter kerülne. (Még nincs gyerekünk, most próbálkozunk)Tehát nekem jobban megérné a babysitter.
Nem tudom, hogy mennyire lehet előre tudni a beosztásotokat. Próbáljátok összefésülni, hogy hány olyan alkalom van, maikor egyikötök sem tud a gyerekkel lenni. Esetleg szomszéd néni, aki unatkozik és akkor ő lenne a pótnagymama? Vagy olyan barát akinek hasonló korú gyermeke van? Tesóm egyik osztálytársa így volt rengeteget nálunk. Olyan volt mintha a testvérünk lenne.
Akkor keres olyan munkát ami mellett tudjátok oviba hordani.
Több millió család megoldja nehogy már ezért is ország legyen a hibás.
Kettes vagyok: a műszakost úgy értettem, hogy egyik héten 6-14ig dolgozik, aztán 14-22ig stb. Ezek szerint nem.
Lehet még beszélni ovis csoporttárs anyukájával, ő talán olcsóbban elvállalja.
Nálunk a szomszéd aki ovónéni volt és már nyugdíjas nagyon lelkesen vállalta mert imádja a gyerekeket,de a hőn áhított unoka még sehol nincs és valószínű nem is lesz.
Anyósom aki szintén nyugdíjas és 13km-re lakik nem tudta vállalni mert túlságosan felborítaná a megszokott napirendét....a szüleim 250km-re laknak,így tényleg nagyon boldog vagyok,hogy a szomszédra lehet számítani.Férjemnek jó fix munkahelye van, így én folyamatosan keresek olyan munkát ahol már nem lenne gond a felügyeletből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!