Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti is ramatyul vagytok napokig...

Ti is ramatyul vagytok napokig lelkileg-idegileg, ha a gyereketek egy óriásit esik, vagy vmi baleset éri?

Figyelt kérdés

Kislányunk 3 éves múlt és a maival együtt már 4 nagyobb baleset érte rövid kis élete folyamán..Vmi csoda folytán egyiknél se lett komolyabb baja, de én tök kikészültem mindegyiknél, lelkiismeret furdalásom van, meg "mi lett volna, ha..." agyalás egész éjjel, még napokig.....pedig annyira figyelek rá, hogy ez már nem is normális....

De mindig olyan helyeken esik el/le, üti meg magát, amivel rohadtul nem számol az ember...

2013. okt. 21. 22:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem agyalok fölöslegesen, már rég beleőszültem és megbolondultam volna. Inkább meg szoktam köszönni az őrangyalnak.

Engem egyetlen dolog rémített eddig meg nagyon, amikor a kislányom félrenyelt, és nagyon nehezen jött ki az a falat. Az tényleg vészhelyzet volt, mert nagyon sokáig nem kapott levegőt, már lila volt a kis arca, és az a tekintet, ahogy nézett rám, sose felejtem el, és mindig kiráz a hideg, ha eszembe jut. Ezek után ha beesik az asztal alá vagy magára ránt egy kis szekrényt... Megvarrják, begipszelik, oda se neki.

2013. okt. 22. 08:05
 12/14 anonim ***** válasza:
8-as vagyok. Kedves Kérdező, úgy látom, elég peches fajta a kislányod. Biztos, hogy egy ilyen komoly esés után, amikor varrni kell meg dokihoz menni, az ember még jobban fél. Csak próbáld meg nem bevonzani, azaz, ne agyalj rajta előre, hogy mi minden történhet.
2013. okt. 22. 08:05
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

-egészen pici volt még, fiatalabb mint 2 hónapos. Éjszaka nagyon nyugtalan volt, így oda vettem magunk mellé az ágyba. Ő aludt legszélen, én elszundítottam. Pár percet aludhattam, és valamire felijedtem. Néztem a lányomat, ki volt gűvedve a szeme, vörös volt a feje, és nem vett levegőt... A férjem ráütött a hátára, a két lapockája közé. Akkor orrán-száján ömlött a tápszer, pedig büfizett előtte... Bele sem merek gondolni, hogy mi lett volna ha nem veszem magam mellé.

-Ezt követően még egyszer előfordult majdnem ugyanez, a karomban aludt, és egyszer csak azt láttam, hogy nem vesz levegőt. Akkor is a tápszer jött vissza orrán-száján.

-Karácsonykor a nyuszimotor megakadt a szőnyegben, ő átesett rajta, fejjel neki esett a komód élének. Diónyi lila púp lett az eredmény.

-Szaladt a járdán, elesett, a foga széle pedig letört.

Ennél nagyobbak nem voltak, de az első 2 borzasztóan megviselt.

2013. okt. 22. 13:45
 14/14 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó...jesszus...elhiszem...
2013. okt. 22. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!