2 és fél éves gyerek altatásához/alvásához segítség?
Nem sokkal a 2. szülinapja után döntött úgy a kislányom hogy nem alszik délután. Azelőtt éjszaka kb 9-10 órát, nappal másfél-2 órát aludt. Most éjszaka alszik egyben 11-12-őt, de nem ez a baj.
Próbáltam mindent hogy aludjon napközbe. Reggel korábban felkelteni, többet levegőzni, többet mozogni, altatáskor nyugalom, félhomály, semmi nem vált be. Ugyanaz a cirkusz ment Ő bizony akkor sem alszik!! Még akkor sem ha azt mondtam én bizony alszok (mert ebéd után mindenkinek kell, az oviba is ez lesz stb ..) pont nem érdekli! Próbáltam szépen is, és igen, sajnos csúnyán is, semmi nem használt!
Még a mai napig nem békéltem meg azzal hogy Ő "már" nem alszik DU, de kitaláltam hogy akkor este korábban lefektetetem és akkor 2 altatási cirkuszt is megúszok. De ez sem megy!! Nem akar így se mindig aludni este, van hogy kitalál mindent meg játszana! Ha alszik, akkor meg csak ha korom feketeség és csend van a szobába és úgy csinalok mint ha én is aludnék! nagyon elegem van már ebből!
ma is sokat játszottunk, levegőztünk (séta,játszótér,motorozás,labdáztunk) 2 és fél órát 2 részletben (hátha elfárad,még fürdés előtt is kimentünk)fél 8kor már aludhatott volna, de 10ig fent volt!! nem tudom már jobban elfárasztani, egész nap nem lehetek levegőn,mondjátok meg mit csináljak hogy aludjon és hogy ne kelljen már mindig eljátszani hogy én is alszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!