Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3.5 éves lányom teljesen...

3.5 éves lányom teljesen megváltozott amiòta ovis. Vissza fog változni? Vagy végleg így marad? Megőrülök!

Figyelt kérdés
Egy szòfogadò,okos,nagyon jò gyerek "volt".Szeptemberben kezdtük az ovit.Ott azt mondjàk szuperokos,szuperügyes és főleg nagyon szòfogadò!!!Itthon meg őrjöng,totàlisan szòfogadatlan,iszonyat hisztérika!Totàlisan el vagyok keseredve :( Èn 3 év alatt pròbàltam egy jò gyereket nevelni...most meg az utcàra nem lehet vele kimenni :( Vissza fog vàltozni???????

#változás #óvoda #szòfogadatlansàg
2013. okt. 18. 21:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nálunk ugyan ez van,csak fiú kiadásban. Rugdos,köpköd,odacsap,kiabál,dacol,hisztizik,sikit,szófogadatlan- szóval csupa olyan dolog ami ovikezdés előtt nem volt szokás.Néha az agybaj kerülget :(

Most itthon lesz (van) 3 hétig,mert beteg volt és a doktornéni nem engedi közösségbe,remélem visszaáll majd alapjáratra.

2013. okt. 19. 22:51
 12/12 anonim ***** válasza:

Nekem erre azt mondta egy doktornő, hogy minden, ilyen korú gyerkőcnek valahol ki kell tombolnia magát... Akár bölcsi/ovi, utca, bolt, otthon...stb.

Az én fiam 2,5 éves - bölcsis. Idegen helyen + bölcsiben + utcán + orvosnál...stb. egy angyal. Itthon pedig a sátán költözik bele :) A nagymamák nem hiszik el, ha mesélek a hisztijeiről - azt mondják: biztos mi vagyunk a türelmetlenek....

Én próbálom megérteni őt - neki sem könnyű ennyi helyen megfelelnie. Tudja, hogyan kell jól viselkedni, de itthon kiéli a frusztrációit.

2013. okt. 20. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!