Vitte vki ovis fotózásra a kistesót is? Nem tudom, elvigyem-e a 1,5 évest is, mert külön és közös képet is akarok a kicsiről is. Ezt is nagyon szívesen megcsinálja a fényképész. De ha "dilis" lesz? Az ciki, nem?
Szerintem nyugodtan vidd el és ne rettegj előre egy esetleges hisztitől. Az bármikor előfordulhat, gondolom van rá valami hatásos módszered. Nálunk az vált be, hogy amint elkezd hisztizni valahol, azonnal eljövünk onnan és irány haza a szobájába. Ha hússzor veri földhöz magát, akkor is hazaviszem, akár játszótéren vagyunk, akár egy bolt kellős közepén. Mondjuk ezt mi kb. 4x játszottuk el, azóta ha rákezd, én csak annyit mondok, befejezed, vagy induljunk haza? És láss csodát, azonnal abbahagyja.
Egy hiszti nem szabad, hogy megakadályozzon abban, hogy valahova elmenjetek, mint most például a fotózásra. Legyél nagyon határozott és következetes.
Nem hisztizik, hanem eszetlenkedik. :) Attól tartok, hogy egy mp-ig nem marad majd meg.
Na, mindegy, elviszem, aztán lesz, ami lesz.
Köszönöm!
Én is féltem ettől, végül úgy megilletődött a környezettől, hogy egész jól nyugton maradt.
Előtte azért jól bereggeliztettem, hogy ne legyen olyan aktív. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!