Melyik növényi alapú tejnek van jó íze?
A rizy- és szójatejet nem issza meg a kisfiam (megjegyzem, a rizstejet én sem bírom meginni...). Melyik iható szerintetek? Kókusztej, mandulatej... egyéb? Nem akarnám végigkísérletezni az összeset, mert elég drágák ahhoz, hogy kiöntözzem őket. :(
Tejfehérje-allergiás a kisfiam, és a reggeli és esti tejhez egyelőre ragaszkodik.
Márpedig máshogy nemigen fogsz rájönni, csak ha megkóstoltatod vele! Van kis kiszerelés is mindegyikből (2 dl).
Az ő ízlésén múlik. Nekem a szójatej is ízlik.
Köszi a válaszokat (a szójátékot is;)).
Kis kiszerelést még nem is láttam, úgyhogy ezért külön köszi, első körben akkor beszerzek párat, hátha... :)
Azért várom a tapasztalatokat, kinek a gyerkőce melyiket részesíti előnyben... :)
A fiam a The Bridge-es kálciumos rizstejet issza, az nagyon finom édes, cukor nélkül. A kókusztej is jó, azt te is tudsz csinálni, a mandulatej elég drága dobozosban, mandulás rizstej is van az is fincsi.
A kamutos Bridge is jó.
Zabtejet ne adj neki, az borzalmas.
Nekem a light szójatej lett a nyerő a reggeli kávémba.
Bioboltokban lehet kapni a 2dl-es kiszerelést is. Olyan, mint a dobozos, szívószálas üdítő.
Az én fiam a kókusz- és a mandulatejet szereti a legjobban. Én sűrítményt veszek (2dl-es papírdobozban), 4dl vizet kell hozzáadni és kész s kókusztej.
Mostanában szinte mindenhol lehet venni ilyesmit, még kisboltokban is tartanak.
Amúgy tényleg van ám különbség a rizstejek között, némelyiknek borzalmas az íze, de van, amelyik valóban finom. Min. 10 féle van forgalomban nálunk, de sajnos nem mindegyikből létezik kis kiszerelés :(
A kisebbik fiam szerencsére szinte mindet szereti :)
Ja, létezik még mogyorótej is.
Mióta diétáztok? Ivott előtte rendes tejet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!