Növényi tejszínt kaphat 2 éves babám?
Figyelt kérdés
A védőnő szerint, még ne kapjon tejszínt, de elfelejtettem rákérdezni, hogy ez vonatkozik -e a növényire is. A tortájába kéne 2 dl tejszín.2011. máj. 18. 09:22
1/7 anonim válasza:
Jaj persze semmi baja nem lesz...
2/7 anonim válasza:
Nyugodtan, akár normál tehéntejből készült tejszínt is adhatsz egy két éves gyereknek (kivéve, ha a picid tejallergiás vagy a családban van tejallergiás, akkor indokolt).
3/7 anonim válasza:
2 évesnek???Én már az 1 éves szülinapjára is növényi tejszínes tortát készítettem neki....
4/7 anonim válasza:
Simán. az egy évesnek is adtam már tejszínes dolgokat.
5/7 anonim válasza:
állati tejszínt se értem, miért ne kaphatna egy egészséges kétéves
6/7 anonim válasza:
Hát a két éves már nem baba.
A védőnő nem indokolta, miért ne adj neki tejszínt? amúgy nem értem, nem főzöl neki tejszínes dolgokat? (pl krémlevesek, abba is kell)
Sima tejet is adhatsz már 1-1,5 éves kortól, tejszármazékokat 8 hónapos kortól.
7/7 A kérdező kommentje:
Van egy bőrkiütése, ekcéma szerű, és a tejjel és tejszínnel eddig vártunk, nem volt létszükséglet, hogy kapjon, mindig megoldottuk mással a főzést. Ráadásul én is érzékenyebb vagyok a tejre, ezért nem erőltettem még a dolgot.
2011. máj. 18. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!