Jogosan rettegek?
Szerintem ha félsz, hogy megfázik, csinálj egy kicsit melegebbet éjszakára (már ha tudsz és nem távfűtés van).
Az enyém is mindig kitakarózik, nálunk 22 fokra van állítva a termosztát. Én nem adok rá zoknit, de éjjel többször felébredek és betakarom, néha egészen sokáig rajta marad, de alapból ő is utálja, amíg el nem alszik, addig szinte nem is engedi magát betakarni, ha meg felébred, általában lerúgja.
Én csak max. derékig szoktam betakarni (hosszú pizsama alsó és felső + body van rajta), mert úgy vettem észre, azt jobban elviseli.
Szóval ha én úgy látnám, hogy esetleg megfázik, inkább picit feljebb venném a hőfokot.
A nagyobbik fiam kb. 5 éves korában kezdett magától betakarózni, addig (ciki vagy sem) hálózsákban aludt :)
Én emiatt nem fűtenék be jobban, hanem inkább vastagabb pizsamát adnék rá. Lehet kapni polár/plüss egyberészes pizsiket ekkora méretben és akár lábfejes változatban is, alá mehet egy vékony pamut réteg és kész.
Előbb-utóbb eljut majd odáig, hogy magától betakarózzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!