Jogosan érzi a szomszéd anyuka úgy, hogy bármikor eljöhet az ő gyermeke játszani hiperaktív fiamhoz, ha az enyém viszont nem mehet oda, mert nagyon mozgékony?
Ha a szomszéd kisfiúval van akkor mégjobban felpörög ,teljesen kezelhetetlenné válik .
Van viszont olyan barátja akivel nincs ilyen probléma ,mert érzi,hogy elfogadja és nem jegyzi meg percenként,hogy te rossz vagy ,nem provokálja direkt méginkább dolgokkal ,hogy aztán cinikusan kinevethesse csekély kudarctűrése miatt .
Én megmondanám szomszédasszonynak, hogy tartsa otthon a gyerekét.
Biztos nem engedném, hogy az enyémet kinevesse meg cukkolja...
Maximum nem beszélünk...
Elolvastad amit leírtál? az én fiam nem hiperaktív, egy totál normális kisfiú, elmúlt 2 éves. Van az utcánkban egy vele egyidős kisfiú, aki rossz, neveletlen, mindent megengednek neki, ha együtt voltak a fiam meghülyült, szó szerint hozzáhülyült a másik gyerekhez. Én úgy gondoltam, hogy amelyik gyerek nem jó hatással van az én gyerekemre annak a gyerek társaságára nincs szükségünk. Elmondtam ezt az anyukának is, mert ő mindig keresett, én meg nem győztem lerázni, de egyszer elmondtam neki, hogy így gondolom, ha megsértődik megsértődik ha nem nem. Nem érdekel.
csak egy példát mondok: Kavicsokkal dobálózik örökösen a másik kisfiú, autókat is megdob, de az anyja nem szól rá, csak elhúzza a csíkot ha nagyot koppan a kavics. Amikor az én fiam is elkezdte dobálni az autókat akkor telt be a pohár. amikor rászóltam az anyukára, hogytalán szóljon rá a fiára, hgy ezt nem szabad, ő azt reagálta, hogy ő nem fog mindenért rászólni, mert az nem gyerekkor ha mindenről le van tiltva.
Na ezt csak azért írtam, hogy neked jogod van eldönteni, hogy kit engedsz be és kit nem. Van amikor jobb ha a gyerek egyedül játszik, mint legyen egy aki rosszra tanítja.
Nem nyilvánvaló??
A gyerekek elég furák. Az anyukák meg még furábbak. Számomra nem a te gyereked a rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!