Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti öltöztetnétek a lányotokat...

Ti öltöztetnétek a lányotokat kékbe?

Figyelt kérdés

Ismerősömnek nem rég született a kislánya,neki már van két nagyobb fia.Mindenük vannak,kocsi,ház,stb.

Mióta megszülte a gyerekét a két fiú ruháit adja rá.Sajnálja neki megvenni megvenni a ruhákat,pedig megtudná venni.Én is adtam már neki ruhát.Egy darab új ruhát nem vett neki.Ha akkoriban az én lányomat öltöztetem kékbe én elsüllyedtem volna.Még ő van felháborodva hogy mikor mennek vásárolni vagy akárhova akkor fiúnak nézik a gyereket.Ezt hallgatom egésznap.

2013. szept. 28. 07:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én is adtam a lányomra kéket, sőt fiúsat, amit örököltünk.

Nagyon jó minőségűek voltak, a gyerkőc szerette is.

Pici babaként nézték párszor fiúnak amikor kék rugiban volt, de nem érdekelt, mert idegenek véleménye nem izgat. Főleg azok után, hogy valami nagyeszű megkérdezte az épp rózsaszín fodros kalapkában és rózsazsín blúzocskában lévő gyerekre, hogy: de éééédes, kisfiú???

2013. szept. 28. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!