Elengednétek 7 éves lányotokat?
1.osztályos és ez lesz az első osztálykirándulása. Budapestre mennek a Fővárosi Nagycirkuszba.
Kb. 200 km-re van tőlünk. Fél hatkor indulnak és másnap hajnali 2-kor érnek haza. A kirándulás 8.400 Ft-ba kerül+egész napra ennivaló,innivaló.
Sztem ez sok egy ekkora gyerkőcnek, de ha nagyonnagyon akarna menni, akkor lehet elengedném..
furi a suli, hogy ilyen kirándulást szervez...:-(
Nem teljesen komplett aki 7 éveseknek olyan kirándulást szervez, ami hajnak fél 2-ig tart. Nem tiltakoztatok?
Ettől függetlenül ha megy az egész osztály elengedném, bár nagyon nem szívesen. Az ára nem zavarna.
Mehettek volna közelebbre...
Nem biztos, hogy elengedném...
Én meggondolnám, de megbeszélném a többi szülővel meg a szervezővel is hogy ezt hogy gondolják.
Szerintem hajnali 2 órai érkezés sok egy 7 évesnek, ilyen idős korban is csak egy laza délelőttös programot kellene szervezni egy közeli helyre. Szerintem este 10 kor is már dőlni fognak el a buszon, meg hajnali 2 kor is érte kell mennie valakinek, és akkor van gáz ha valamelyik szülő messzebb lakik és nincs autó sem meg semmi. Szerintem erre is gondolhatnának. Én elengedném ha a többieket is elengedik erre, de én elvártam volna hogy előtte a szervező vagy az osztályfőnök vagy az igazgató is szólt volna erről hogy mit szólnánk erre, mert most a gyerekek biztos be vannak sózva erre és ha azt mondják hogy mégsem mennek akkor kicsapják a hisztit.
Én először megbeszéltem volna a szülőkkel hogy van egy ilyen terv, és ha mindenki igent mond akkor beszéltem volna megy a diákokkal.
Nem hiszem el, hogy van olyan idióta, aki ilyet kitalál!
Remélem kamu kérdés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!