Elengednétek a 6 éves lányotokat éjszakai túrára?
Pihenni csak fogtok,nem?
Mondjuk nekem fura,hogy 6 éveseknek ilyet szerveznek...hmmm,érdekes,azért 6 évesnek 8kor már ágyban a helye,nem?De ha meg nem mentek el,más 6 évesek meg igen,akkor majd téged hibáztat.Vidd el,ha nem bírja szólsz,hogy áljanak meg:)
Egy 6 éves gyerek 10 kilométert simán le tud gyalogolni, azzal szerintem nincs semmi probléma.
Az éjszakával igen. Az enyémek 6 évesen simán elaludtak volna akár gyaloglás közben. 6 éveseknek szervezték ezt? Azon azért csodálkozom.
Én tuti nem engedném el az elsős gyerekemet!!!... 8-o
Amikor alsósok voltak a gyerekeim, akkor mindig vállalkoztam kísérőnek minden kiránduláshoz vagy úszásoktatáshoz vagy fogászatra kíséréshez...
Ne tudd meg, hogy a tanárnők mennyire sz@rnak a kölykökre!
Kicsit sem törődnek a gyerekek igényeivel (kinek mikor kellene pisilni, kinek törte fel a lábát a cipő, kinek nincs uzsonnája, melyik gyerek maradt le, stb.).
TUTI, hogy 6 évesek nem bírnak 10 km-t legyalogolni!!!
Mi a 2-os osztállyal a Bp-i Vadasparkban alig tudtunk 2-3 km-t megtenni 15 gyerekkel, mindig volt aki lemaradt, vagy aki nyavajgott mert nehéz a tatyója, stb...
Az egyáltalán eszébe jutott valamelyik agyament tanárnak, hogy a kicsik félnek a sötétben?!
Hányan fogják kitörni a bokájukat, mert rosszul lépnek egy kőre (szerintem az első a tanárnéni lesz!)?...
És ugye nem ERDŐBEN tervezték az éjszakai túrát, ahol éjszaka aktívak a vadak is (pl. vaddisznó!)... 8-O
Mit csinálj?
Én a helyedben "beteget jelentenék" a gyerekemnek a holnapi napra (rosszul van, émelyeg, hőemelkedése van, stb.), a szülő 3 napot igazolhat! :]
Ilyen éjszakai túrát 13-14 éveseknek lehet szervezni, ha valaki felelősségteljesen gondolkozik!
Wáááá. Nem tudom mit csináljak... Itt pityereg, hogy menni akar, de nem hiszem, hogy le tud gyalogolni ennyit.
Konkrétan nem nekik szervezték, megy mindenki, az egész iskola, és iskolán kívüliek is. Egy gáton, ártéri erdő mellett kell gyalogolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!