Szülők! Ti elengednétek a 17 éves lányotokat 5 napra a Balatonhoz?
Figyelt kérdés
Nyáron, pár barátnőjével, akik szintén 17 évesek. Vonattal, de lehet, hogy 1-2 fiú osztálytársuk is megy. Nem iszákosak, nem szoktak részegek lenni. Nem kempingbe vagy ilyenbe, hanem egy panzió-féleségben szállnának meg.2013. máj. 8. 23:31
1/7 anonim válasza:
Attól függ, milyen az a lány. 17 éves mondjuk már csaknem felnőtt. Az nagyon valószínű, hogy nem csak lányok lesznek.
2/7 anonim válasza:
Igen. Az már régen rossz, ha 17 évesen ennyire nem tudnék megbízni benne. Az már más kérdés, hogy lesz-e rá anyagi kerete szüleidnek.
3/7 intrepid válasza:
17 évesen mitől félted? Attól, hogy elveszíti a sz*zességét? Lehet, már túl van rajta. Attól, hogy teherbe esik? Rakd teli a táskáját óvszerrel, és talán lesz annyi esze, hogy nem marad úgy. Ha otthontartod, akkor sem kevesebb az esély, hogy összebújik valakivel.
5/7 anonim válasza:
Ha megbízható és a barátai is akkor igen,én is voltam 17 évesen bár a 20on éves barátnőimmel és barátaimmal.
7/7 anonim válasza:
Háhá, én 16 évesen voltam 8 fiúval, és egy barátnőmmel tanulmányi úton, ráadásul sokkal messzebb, külföldön.
:D
Csak ismered a lányod, meg egy kicsit a barátait is, hogy elengedheted vagy nem.
De amit leírtál, én simán elengedném, jó kislányok, jó kisfiúk, had menjen jövőre egy évvel öregebb lesz! :D
Utána meg még többel...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!