Mit gondoltok erről a cikkről? Ti "sztárolnátok" a kis lányotokat?
Amíg néztem ezt a műsort arra kellett rájönnöm, hogy azért csinálják ezeket a cicoma versenyeket (azt hiszem így hívják, ha póthaj, smink stb kerül a gyerekre), mert bocsi a kifejezésért, de rohadt sok pénz van benne. 1 idétlen csilli villi kisruha 3-6e dollár+ a haj, a smink és egyéb szarok... na ezért nem fogják soha abbahagyni, mert sok gonosz ember szarrá keresi magát rajta. A lányok meg örülnek, ha így nézhetnek ki (1x látta a 4 évesem is és rögtön ő is így akart felöltözni) nekik móka, a szülők meg úgy hülyék ahogy vannak.
Mindig vannak olyanok akik más hülyeségéből gazdagodnak meg :x, volt olyan, hogy természetes szépségével indult egy kislány, de sehová nem jutott.
Viszont szerencsére szerintem ilyen verseny Mo-n nem igazán van...bár bevallom én a sima gyerekszépségversenyeket sem szeretem, mert a szépség főleg gyerekkorban olyan szubjektív és sok kislány csalódásként élheti meg, ha még a dobogóra se jutott fel...pedig szép, csak épp a szervezőknek más a zsánere.
Ennél jobban én sem tudnám megfogalmazni a véleményem:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!