Anyukák rábíznátok egy 20 éves lányra 6 éves lányotokat?
20 éves múltam,a családomban sok kisgyerek van,köztük 3 éves kishúgom és 6 éves keresztlányom is.egészségtudományi karra jártam 2 évig,sok minden gyermekekhez (is) fűzödő tantárgyaim voltak. Pl. pedagógia,egészségnevelés,pszichológia,kommunikáció,elsősegély
Jelentkeztem baby-sitternek egy családhoz ahol a 6 éves kislányukra kell délután illetve este vigyáznom. Arra lennék kíváncsi,hogy ti, anyukák rám bíznátok e a gyermeketeket ezen információk alapján?(persze kell a személyes találkozó is,de ha ennyit tudnátok,mit gondolnátok?)
Én 19 évesen két 9 év körüli gyerkőcre vigyáztam rendszeresen (heti 3x két évig) Budapest belvárosában úgy, hogy mászkáltunk is trolival meg metróval különórákra, stb.
Szóval miért ne bíznék meg én is benned?
Miért kérded amúgy? Valami gond van a szülőkkel?
A 20 év nem kifogás-ha erre gondolsz. Sok 20 évesnek már gyereke van...
Ha 14 lennél, más lenne. De nem az vagy.
Szóval igen.
Rád merném bízni 4 éves gyermekem:)))
Sőt 18 hónaposomat is,csak ő még nagyon anyás:)))
Max 2-3 órát van el nélkülem:(
Jé ez fura. De 25 év felett azért jó esetben már vagy karriert épít egy nő, vagy családot alapít. Bébiszitterkedni nem nagyon szokás...
(Az vagyok, aki írta, hogy 19 évesen bébiszittelt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!