Mások is betegek mióta elkezdődött az ovi? Nekem az ovisom, a kicsi és én is!
Az ovisom és én igen, a kicsi szerencsére nem.
Én sem tudom mit csinálok rosszul. Ez a 3. éve az oviban, és még mindig sokszor lebetegszik. Igaz ,egyre enyhébb és rövidebb lefolyású nyavalyákban, de akkor is, ...
felesleges pénzkidobás a rybomunil
sajnos össze vannak zárva sokan,vanak,akiket betegen is visznek,és mindenkit megfertőznek
ez egy évig tuti így lesz
középsőre már sokat fog erősödni
próbálj természetes alapú vitamint adni neki,legyen sokat levegőn
otthon is rendszeresen szellőztess,gyakran használt dolgokat fertőtlenítsd,mint kilincs,villanykapcsoló stb
Bár ovisokról nem tudok írni, de megerősíthetem, hogy nagyon sokan betegek, van aki kisebb megfázással megússza...
Nem értem, hogy a francba nem emlegetik most a járványt..
Nálunk csak én, az ovis fiam szerencsére nem :) Mondjuk én meg gyermekintézményben dolgozom, na ott az összes gyerek taknyos, köhög, satöbbi, nem csodálom, hogy elkaptam.
A fiamat próbálom felkészíteni, most elkezdett gyerekvitamint szedni, itatok vele rengeteg limonádét, citromos teát, szerintem most ez a legtöbb, amit tehetek. És próbálom nem megfertőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!