Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mások is betegek mióta elkezdő...

Mások is betegek mióta elkezdődött az ovi? Nekem az ovisom, a kicsi és én is!

Figyelt kérdés
Mit csinálok rosszul? Én sem tudok meggyogyulni, pihenni nincs időm.
2013. szept. 24. 15:58
 1/10 anonim ***** válasza:
Próbáljatok immunerősítőt. Én a Ribomunilt javaslom. Egész kiskortól (talán 6 hónap, de ez nem biztos) szedhető. Te is zsedheted. Orvos tudja felírni.
2013. szept. 24. 16:01
 2/10 anonim ***** válasza:

Az ovisom és én igen, a kicsi szerencsére nem.

Én sem tudom mit csinálok rosszul. Ez a 3. éve az oviban, és még mindig sokszor lebetegszik. Igaz ,egyre enyhébb és rövidebb lefolyású nyavalyákban, de akkor is, ...

2013. szept. 24. 16:01
 3/10 A kérdező kommentje:
A Ribomunilt kapja, lehet, hogy nem kezdtem elég korán a kúrát.
2013. szept. 24. 16:08
 4/10 anonim ***** válasza:
Remélem, akkor hamarosan megerősödik a kis immunrendszere
2013. szept. 24. 16:09
 5/10 anonim ***** válasza:
A ribomunil egy nagy nulla. Nekünk semmit sem ért. Nálunk a fél ovi beteg. Én az enyéimet csak azért nem vittem, mert bent még betegebb gyerekek és felnőttek vannak, az enyémek meg 'csak' náthásak. Nem hiányzik még egy légcsőhurut is, ami az ovisok negyedénél tuti megvan, vagy egy jó kis torokgyuszi. Annak ellenére, hogy több csoporttárs panaszkodik a folyosón, hogy fáj a torka, simán beviszik másnap.
2013. szept. 24. 17:20
 6/10 anonim ***** válasza:
Aki hajlamos rá, annak sokat nem ér. A lányom már nagycsoportos ennek ellenére hasmenéssel kezdtük, miután kigyógyult ment 3 napot és náthás lett. Én is. Ja és kapja az immunerősítőt.
2013. szept. 24. 18:20
 7/10 anonim ***** válasza:

felesleges pénzkidobás a rybomunil

sajnos össze vannak zárva sokan,vanak,akiket betegen is visznek,és mindenkit megfertőznek

ez egy évig tuti így lesz

középsőre már sokat fog erősödni

próbálj természetes alapú vitamint adni neki,legyen sokat levegőn

otthon is rendszeresen szellőztess,gyakran használt dolgokat fertőtlenítsd,mint kilincs,villanykapcsoló stb

2013. szept. 24. 20:37
 8/10 anonim ***** válasza:
mennyi c-vitamint kap??
2013. szept. 25. 09:05
 9/10 anonim válasza:

Bár ovisokról nem tudok írni, de megerősíthetem, hogy nagyon sokan betegek, van aki kisebb megfázással megússza...

Nem értem, hogy a francba nem emlegetik most a járványt..

2013. szept. 25. 09:55
 10/10 zabmester ***** válasza:

Nálunk csak én, az ovis fiam szerencsére nem :) Mondjuk én meg gyermekintézményben dolgozom, na ott az összes gyerek taknyos, köhög, satöbbi, nem csodálom, hogy elkaptam.

A fiamat próbálom felkészíteni, most elkezdett gyerekvitamint szedni, itatok vele rengeteg limonádét, citromos teát, szerintem most ez a legtöbb, amit tehetek. És próbálom nem megfertőzni.

2013. szept. 25. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!