2 éves gyermeketek tud kicsi segítséggel mesét mondani vagy énekelni?
Figyelt kérdés
2013. aug. 23. 14:59
1/14 anonim válasza:
énekelni még talán,de mesét mondani nem hinném...de az is kérdés,hogy beszél-e egyáltalán,mert 2 évesen még az se baj,ha nem beszél folyékonyan!!
2/14 anonim válasza:
mondjuk egy négy sorosból általában 2-3 sor megy, a dallam teljesen jó. általában kívülállók is felismerik, amit énekel. a nehéz szavakat persze nem úgy mondja:)
3/14 anonim válasza:
előző vagyok. azt nem írtam, hogy már jó ideje beszél, de a mondókát max 1 hónapja kezdte csak. szóval az sem mindegy, hogy mióta beszél
4/14 anonim válasza:
Néhány mondókát és éneket el tud mondani nagyjából. Cirmos cica, Csiga biga, Boci boci stb.
Mesét nem, még ahhoz sincs türelme hogy meghallgassa ha én mondanám neki.
5/14 anonim válasza:
12-es válasz az enyém, de belinkelem, mert a többi válasz is érdekes lehet neked. Kiegészíteném még azzal, hogy a felsorolt dalokat nem énekli, inkább azokat is csak elmondja.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
6/14 anonim válasza:
Énekelni, mondókázni tud a 2 évesem. Mesét is tud mondani segítséggel, úgy hogy nézzük a képeskönyvet, én elkezdem és ő folytatja.
7/14 anonim válasza:
Rövid meséket mond kis segítséggel, mondókázik, elég hamar kezdett beszélni. De az éneklést csak jó indulattal nevezném éneklésnek, inkább csak próbálja ritmusra mondani a szöveget.
8/14 anonim válasza:
Rövid mondókákat, dalokat tud, mesét még nem mond.
9/14 anonim válasza:
Még csak most kezdi egymás után rakni a szavakat. Eddig csak szavakban beszélt. Hó elején töltötte a 2 évet.
10/14 anonim válasza:
22hos, mondokat kb.40-et is tud, eleg hosszukat is, enekelni talan annyi, hogy van egy dallama, de nem felismerheto. Meset nem mond meg, de el tudja mondani, ha egy tortenetet nagyon sokszor hall.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!