Tudnátok mondani kisebb mozgásigényű, de NEM kicsi testalkatú kutyákat?
Magyar agár.
1-1,5 óra intenzív futás naponta és alszik egész nap.Ismerősnek 2 is van. Naponta kimennek a határba a kutyák játszanak egymással, 2 órát vannak kint,de az első 1 órában aktívak csak futnak ezerrel aztán már csak kullognak :D
Bullmasztiffom van, átlagos mozgásigénnyel.
Vasárnap egész napos programon voltunk (természetesen ő is jött), agyban is és fizikailag is jól elfáradt. 2 nap volt, mire kipihente :D
Leonbergi.Jó nagyok...Nemrégiben nyírtam egy párt,ahova raktam,ott maradtak,csak tekingettek és elvoltak :)
Napi sétájuk 1-1,5 óra de darabokban.És nagyon szépek,igaz a szőrük sok ápolást igényel.
Én is az angol bulldogot akartam írni, csak nem tudtam, hogy mit értesz kicsi kutya alatt. :)
Egyedfüggő is a dolog, mert ismerek olyan spánielt, amit le sem lehetne lőni, de egy másik ugyan ilyen fajta meg tök lusta. :D
Szerintem az egyed választása nehezebb és fontosabb is, mint a fajtáé.
Egyébként a francia bulldog sem egy őrült, nem is lehet neki annyit rohangálni a nyomott orra miatt. És szerintam baromi aranyosak :D Kis yodák :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!