Hogyan érjem el, hogy 2,5 éves kisfiam megegye a gyümölcsöket és a főtételeket?
Figyelt kérdés
Kb egy éve minden gyümölcsöt meleg ételt egyszóval mindent megevett, mostanra édességet enne egész nap, részben hibás vagyok mert úgy voltam vele, ha nem ebédel akkor legalább azt a túrórudit egye meg.. de mára már túlzásba viszi a dolgot, semmi gyümölcsöt nem hajlandó megenni és kb egy héten 3x eszik meleg ételt. Hogyan szoktassam vissza a normális táplálkozásra? Néha dührohamot kap ha nem adom neki azt amit ő enni akar. (pl elkezd engem rugdosni, ütögetni, tépi a hajam és kiabál, hogy neki csoki kell) Mit tegyek? Elszomorít a dolog...2013. szept. 20. 21:13
11/14 anonim válasza:
10-es vagyok. Nálunk még ami bevált: véletlenül jöttem rá, hogy kisfiam imádja a szezámmagot. Na onnantól mindenen szezámmag volt (még a fasírton is).
(Ráadásul a szezám tele van Ca-al)
12/14 anonim válasza:
Édesség már csak azért sem jó, mert elveszi az étvágyát.
13/14 anonim válasza:
Biztos van valamilyen étvágygerjesztő tea is.
14/14 anonim válasza:
Csakis következetességgel.
Nincs édesség, de semmi. Ahogy az egyik válaszoló is írta, egy idő után éhes lesz, de nem fog éhen halni. :)
Egyébként milyen gyakran esztek együtt? Mert a sógorom fia csak szendvicsen él (se főtt étel, se zöldség, se gyümölcs), és az anyósom nekem panaszkodott. Mondtam neki, hogy kérdezzen rá, hogy hogyan működik az együtt evés, és akkor derült ki, hogy szinte soha nem ülnek le együtt enni, és a gyereknek fogalma sincs, hogy az milyen. Ha látja, hogy Te/Ti is azt eszitek, amit ő, hátha könnyebben menne.
Sok sikert, kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!