Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen gyümölcsöket eszik...

Milyen gyümölcsöket eszik most február környékén két éves körüli gyereketek?

Figyelt kérdés
Van most alma, banán, mandarin (Kiwit nem eszi)... Olyan egysikúnak érzem. Miket adtok nekik? Köszi előre is :)
2011. febr. 1. 13:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Bár gyümölcsre kérdeztél, azért a zöldségek is elérhezők ilyenkor: sz enyém imádja a kaliforniai paprikát, a kígyóubit (ezt magában is étkezések közt), csalamádét, savanyú káposztát. Ezek közül mindig kap valamit, ha szendvicset eszik, akár reggelire vagy vacsira. Szóval ezek is jó vitaminforrások. Gyümiben meg most ez van. Esetleg megpróbálhatjátok a friss ananászt. Bár az enyém nem eszi, csak én szeretem, de ha sikerül édeset kifogni, akkor nagyon finom. Ha még zöldes, érleld otthon még pár napig.
2011. febr. 1. 13:26
 2/13 anonim ***** válasza:

Az én lányom csak almát, körtét, banánt eszik. Mást nem szeret, mandarint és narancsot csak szopogatja, majd kiköpi, kiwit nem eszi, konzerves ananászt sem. Savanyu ugorkát szokott rágcsálni, friss zöldség most nálunk nincs, majd ha szezonja lesz.

Én is egysikunak érzem. Adok neki multivitamint és most + Cvitamint is.

2011. febr. 1. 13:30
 3/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! :) Először úgy írtam a kérdést, hogy zöldséget-gyümölcsöt, de a zöldséget kiszedtem belőle. Néha egykét harapás paprikát elfogad, meg vegyes savanyúságból a káposztát kicsipegeti, és a savanyú uborkát azt nagyon szereti. :) De valahogy még így is olyan unalmasnak érzem. Jöhetne már valami friss gyümölcs-szezon.

Két hete folyamatosan dinnyét kér ebédre, és szőlőt is. Na jó, szőlőt a múltkor kaptunk az Auchanban, de elég ízetlen volt.

2011. febr. 1. 13:37
 4/13 anonim ***** válasza:

alma, banán, narancs, mandarin. más nincs. :)

sztem nem baj ha csak idénygyümit esznek, az egészségesebb.

amúgy zöldség terén még ha nem is kérded ;), mostanában sokmindent megeszik, eddig válogatós volt. borsó, karalábé, brokkoli, cékla, paprika , paradicsom...krémlevesnek zeller, vagy szintén brokkoli. de pl a lencsét nem ette meg a napokban.

2011. febr. 1. 13:44
 5/13 anonim ***** válasza:
Most leginkább almát, mandarint, narancsot és banánt. Őt nem zavarja, a vitamin meg benne van :)
2011. febr. 1. 13:44
 6/13 anonim ***** válasza:

Az én fiam almán kívül semmilyen gyümölcsöt nem eszik meg. Abból is csak max 1-2 gerezdet. Zöldséggel is nagyon hadilábon áll.

De ha gyümölcscentrifugában csinálok neki gyümölcslevet, akkor megissza. Bármi lehet benne. Általában alma, narancs és kivi. De sokszor teszek bele sárgarépát vagy körtét is. Bármilyen verzióban megissza.

2011. febr. 1. 13:50
 7/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Az enyém ezeken kívül eszik licsit (ez a kedvence) Khaki szilvát(=saron), mangót és gránátalmát is. Ezek nem olcsóak, de azért bevásárlóközpontokban lehet venni jó áron.

2011. febr. 1. 14:03
 8/13 anonim ***** válasza:
banán. narancsot, kiwit, mandarint nem eszi meg, levét sem issza. Amúgy a barackot, körtét megenné, de az meg most nincs magyar gyümi. Külföldit meg nem veszek neki
2011. febr. 1. 14:03
 9/13 anonim ***** válasza:

Alma, banán, narancs, mandarin, kiwi, körte, befőttben: barack, szilva, cseresznye, meggy.

Ha valahol látok normális epret (akár milyen drága is) akkor azt is veszek neki.

Zöldségeknél szintúgy. Cukkini, karfiol, brokkoli, és paradicsomot is csak akkor veszek neki, ha minőségi. Paradicsomból inkább a koktélparadicsomot választom, most a tesco-ban meg a penny-ben is van ugyanaz a papírtálcás úgy 350.-körül, az nagyon finom és egyébként én is csak tegnap néztem, hogy magyar termék.

2011. febr. 1. 14:34
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, köszönöm, köszönöm! :) Megnyugtattatok. Most mézes-fahéjas almát sütök neki sütőben épp. Azt imádja hidegen és melegen is :)
2011. febr. 1. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!