Milyen gyümölcsöket eszik most február környékén két éves körüli gyereketek?
Figyelt kérdés
Van most alma, banán, mandarin (Kiwit nem eszi)... Olyan egysikúnak érzem. Miket adtok nekik? Köszi előre is :)2011. febr. 1. 13:17
11/13 anonim válasza:
Előzőekhez csatlakozom, plusz én még fagyasztott málnát szoktam venni,természetesen kiolvasztva magában, vagy joghurtban imádjuk.
12/13 anonim válasza:
Mi szoktunk venni pomelo-t / remélem jól írtam /, ez nagyon finom, a grapefruithoz hasonló, de nem keserű és jó húsos!Fügét is szokott enni. Szeretném még rászoktatni az aszalt dolgokra is, pl mazsola, sárgabarack, szilva. Ezek ilyenkor télen "belülről melegítenek".
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek is! Mazsola és asztalt dolgokat eszik, szereti őket! :)
2011. febr. 2. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!