Mit csináljak a gyerekemmel? (elhagyta a kabátját. Többi lent)
Elhagyta ma az új kabátját a suliban az udvaron 6 éves elsős fiam. Mikor hazajött és elmondta, azt hittem szét robbanok mérgemben!! Apja hozta haza, sehol nem volt, megnézték...
Olyan de olyan mérges voltam rá!!Nem bántottam,de közel álltam hozzá!!Mit tegyek????? Ti ilyenkor hogy büntettek?? Mit tesztek?? Adjatok kérlek valami tanácsot,mert ki vagyok bukva és úgy haragszom a fiamra,hogy még csak meg se puszilom,ölelem.. Csak haragszom rá, ezt elmondtam neki..meg,hogy mit tett! Érzi,hogy haragszom, látja,tudja.
Most vehetek másik kabátot. De ez csak a kisebb része.. A nagyobbik,hogy borzasztóan haragszom rá!!!
Köszi,ha írtok.. Most kilépek,de később vissza nézek,ha a kicsit lerakom aludni.. Köszönöm!
komolyan,itt senki nem normális?
na az ilyen anyukák miatt van ez asok idióta elkényeztetett gyerek a földön,akik mindent ráhagynak,megengednek,fene nagy liberálisan nevelnek
nekem gyerek koromban ellopták a zsír új camping biciklimet,amit Karácsonyra kaptam,és először mentem vele.bementem a boltba,és nem zártam le,pedig volt nálam lakat.soha nem felejtem el,amit kaptam(nem verést,szóban történt a nevelés).azóta soha semmit nem hagytam el,még egy kesztyűt sem,úgy vigyázok a dolgaimra
a mai fiatalok meg nem vigyáznak semmire,mert anyuka majd vesz újat,látom az utcán,hogy mit művelnek,meg hallom ismerősöktől
le lehet nullára pontozni,látom itt a sok értelmes liberális anyukának ez a legkedvesebb szórakozása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!