Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csináljak a gyerekemmel?...

Mit csináljak a gyerekemmel? (elhagyta a kabátját. Többi lent)

Figyelt kérdés

Elhagyta ma az új kabátját a suliban az udvaron 6 éves elsős fiam. Mikor hazajött és elmondta, azt hittem szét robbanok mérgemben!! Apja hozta haza, sehol nem volt, megnézték...

Olyan de olyan mérges voltam rá!!Nem bántottam,de közel álltam hozzá!!Mit tegyek????? Ti ilyenkor hogy büntettek?? Mit tesztek?? Adjatok kérlek valami tanácsot,mert ki vagyok bukva és úgy haragszom a fiamra,hogy még csak meg se puszilom,ölelem.. Csak haragszom rá, ezt elmondtam neki..meg,hogy mit tett! Érzi,hogy haragszom, látja,tudja.

Most vehetek másik kabátot. De ez csak a kisebb része.. A nagyobbik,hogy borzasztóan haragszom rá!!!

Köszi,ha írtok.. Most kilépek,de később vissza nézek,ha a kicsit lerakom aludni.. Köszönöm!

2013. szept. 19. 19:25
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
49%
Fúú, de undormányos stílusa van ennek a banyának! Remélem a gyerekének azért jó élete lesz :D
2013. szept. 21. 00:18
 32/38 anonim ***** válasza:
10%

komolyan,itt senki nem normális?

na az ilyen anyukák miatt van ez asok idióta elkényeztetett gyerek a földön,akik mindent ráhagynak,megengednek,fene nagy liberálisan nevelnek

nekem gyerek koromban ellopták a zsír új camping biciklimet,amit Karácsonyra kaptam,és először mentem vele.bementem a boltba,és nem zártam le,pedig volt nálam lakat.soha nem felejtem el,amit kaptam(nem verést,szóban történt a nevelés).azóta soha semmit nem hagytam el,még egy kesztyűt sem,úgy vigyázok a dolgaimra

a mai fiatalok meg nem vigyáznak semmire,mert anyuka majd vesz újat,látom az utcán,hogy mit művelnek,meg hallom ismerősöktől

le lehet nullára pontozni,látom itt a sok értelmes liberális anyukának ez a legkedvesebb szórakozása

2013. szept. 21. 06:51
 33/38 anonim ***** válasza:
100%
Már ne is haragudj, de ha volt nálad lakat, mégsem zártad le, akkor jó nagy hülye voltál, és megérdemelted amit kaptál. Ez a kisfiú VÉLETLENÜL elhagyta a kabátját, és a kérdező nem szimplán mérges volt, ki volt kelve magából, mintha minimum egy embert ölt volna a fia.
2013. szept. 21. 09:05
 34/38 anonim ***** válasza:
57%
Pontosan. Meg lehet nevelni nem erről volt szó. Nem is arról h semmiért se lehet megszólni. De azért ne tévesszük össze azt h vki csínyt követ el vagy felesel esetleg hazudozik, direkt tör, zúz. Az h véletlenül elhagyott egy kabátot egy 6 éves nem érdemli azt h idézzem a kérdezőt : "Olyan de olyan mérges voltam rá!!Nem bántottam,de közel álltam hozzá!! mert ki vagyok bukva és úgy haragszom a fiamra,hogy még csak meg se puszilom,ölelem.. Csak haragszom rá," Ez normális???? Persze üsd vág agyon mert szerencsétlen elhagyta! Nem ettől lesz a fiatalság olyan amilyen. Ne essünk túlzásokba. Én is úgy vagyok vele h igenis meg kell szidni meg kell nevelni egy gyereket h tudjon viselkedni. Pl ne vendégségben rúgja le a poharat az asztalról. MErt olvastam itt olyan kérdést is és teljesen egyetértettek anyukával h igenis jogtalan volt a vendéglátó felháborodása h a gyermek így viselkedett. Kicsi a kérdező esett itt túlzásba a reakciójával.
2013. szept. 21. 11:44
 35/38 anonim válasza:
100%
Azért egy elhagyott kabát miatt nem kellene így kiakadni. Most kezdte az iskolát három hete minden új neki új tanárok akik mindenbe beleszólnak, napi hat órákat kell ülnie hirtelen kb 30 gyerek van körülötte akiket eddig nem ismert, aztán azokon kívül még rengeteg nagyobb is. Ilyen új dolgok mellett nem a kabátja lesz a legnagyobb gondja egy 6 éves gyereknek. Én kost kezdtem a 9. et és még most is nagyon új és nem mindig a dolgaimra figyelek. Aztán ha mindenért így kiakadsz a fiad is olyan olyan kérdést fog kiírni (ide vagy más oldalra 8-10 év múlva, hogy utálom anyámat mit tegyek...
2013. szept. 21. 16:01
 36/38 anonim válasza:
Azért egy elhagyott kabát miatt nem kellene így kiakadni. Most kezdte az iskolát három hete minden új neki új tanárok akik mindenbe beleszólnak, napi hat órákat kell ülnie hirtelen kb 30 gyerek van körülötte akiket eddig nem ismert, aztán azokon kívül még rengeteg nagyobb is. Ilyen új dolgok mellett nem a kabátja lesz a legnagyobb gondja egy 6 éves gyereknek. Én kost kezdtem a 9. et és még most is nagyon új és nem mindig a dolgaimra figyelek. Aztán ha mindenért így kiakadsz a fiad is olyan olyan kérdést fog kiírni ide vagy más oldalra 8-10 év múlva, hogy utálom anyámat mit tegyek...
2013. szept. 21. 16:03
 37/38 anonim válasza:
Bocsánat kétszer küldte el.
2013. szept. 21. 16:04
 38/38 anonim ***** válasza:
Én 9 éves fiam is otthagyta az iskolában a szövet kabátját sapkástol ,mégse szidtam meg ilyen nagyon ,csak megkérdeztem töle mi lesz hétfön az első dolga az iskolában ? Megkeresnie a kabátját .ennyi .
2013. szept. 22. 08:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!