Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csináljak a gyerekemmel?...

Mit csináljak a gyerekemmel? (elhagyta a kabátját. Többi lent)

Figyelt kérdés

Elhagyta ma az új kabátját a suliban az udvaron 6 éves elsős fiam. Mikor hazajött és elmondta, azt hittem szét robbanok mérgemben!! Apja hozta haza, sehol nem volt, megnézték...

Olyan de olyan mérges voltam rá!!Nem bántottam,de közel álltam hozzá!!Mit tegyek????? Ti ilyenkor hogy büntettek?? Mit tesztek?? Adjatok kérlek valami tanácsot,mert ki vagyok bukva és úgy haragszom a fiamra,hogy még csak meg se puszilom,ölelem.. Csak haragszom rá, ezt elmondtam neki..meg,hogy mit tett! Érzi,hogy haragszom, látja,tudja.

Most vehetek másik kabátot. De ez csak a kisebb része.. A nagyobbik,hogy borzasztóan haragszom rá!!!

Köszi,ha írtok.. Most kilépek,de később vissza nézek,ha a kicsit lerakom aludni.. Köszönöm!

2013. szept. 19. 19:25
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
73%
Elég rossz az neki, hogy elveszett az új kabátja, inkább vigasztalni kellene, hogy ne fájjon neki, nem haragudni rá. Nyilván nem direkt hagyta el, nem tudja meg nem történtté tenni. Annyira emlékszem gyerekkoromra, hogy voltam hasonló szituban (új nadrág beakadt a hintába és hosszába ketté szakadt) anyukám meg teljesen ki volt borulva én meg egyszerűen nem értettem mi a baja, mert nekem is rossz volt, de nem direkt csináltam, változtatni meg nem tudtam rajta. Akkor büntesd a gyereket (tv megvonással mondjuk) ha valamit DIREKT rosszat csinál, pl. verekszik, vagy ilyesmi, ne ilyenért!
2013. szept. 19. 19:55
 12/38 anonim ***** válasza:
78%

Te most komolyan mérges vagy rá??Meg se pusziltad??

Hát milyen anya vagy te!!??Szégyen...

Kit érdekel az a hülye kabát??Majd veszel neki másikat,és ennyi,kész!

2013. szept. 19. 20:01
 13/38 anonim ***** válasza:
36%
5. Valaszolo vagyok. Lepontozhattok nyugodtan nem erdekel de attol meg ez az anyanakncsufolt no meg szanlmas es egy fortelmesen szivtelen banya marad!!!!!!!!
2013. szept. 19. 20:06
 14/38 anonim ***** válasza:
53%
Tudod, mennyi mindent fog meg elhagyni? Kezeltetni kellene a duhrohamaidat, mert egyaltalan nem normalis az, hogy nem oleled es puszilod! 6 eves, konyorgom. Ezzel azt ered el, hogy inkabb az apjat fogja szeretni, es meg is ertem. Lehet, tenyleg eljagyta de a lopas sem kizart. Miert kell ilyennek lenned vele? Neked most az a legnagyobb bajod, hogy venni kell egy masikat, de nem foglalkozol az o erzeseivel. Szerinted ez rendjen van?
2013. szept. 19. 20:07
 15/38 anonim ***** válasza:
68%

Te még soha nem hagytál el semmit?

Szegény gyereked! Így is rosszul érezheti magát, te pedig a legrondább módon bünteted! 6 éves, még egy hónapja se jár iskolába! Ő nem felnőtt, ne várj tőle ilyen fokú önállóságot.

Tudod mennyi mindene fog még eltűnni? Rotring ceruza, radír, tornafelszerelés...később pénztárca, telefon, sapka, sál, kesztyű...

Csak egy kabát. Persze, én is mérges lennék, de arra, aki esetleg ellopta vagy nem vitte leadni a portára, nem a kicsi gyerekemre.

2013. szept. 19. 20:13
 16/38 anonim ***** válasza:
100%
Mi van ha egy apa vagy nagymama ment a gyerekért aki nem szokott, véletlenül a tiéteket feladta a gyerekre, aztán holnap majd visszahozzák?
2013. szept. 19. 20:17
 17/38 anonim ***** válasza:
45%

Míg egy férfi új autóját fényezte, a kisfia felvett egy követ és vonalakat karcolt az autó oldalára.Haragjában, a férfi megfogta a gyermek kezét és többször ráütött, nem ismerve fel, hogy a francia kulccsal üti.A kórházban a gyermek elveszítette az összes ujját a többszörös törés miatt. Mikor a gyermek meglátta az apját, szemében fájó tekintettel kérdezte: Apa, mikor fognak visszanőni az ujjaim?Az apa felismerve tettének súlyát, szólni sem tudott. Visszament az autójához és többször belerúgott.Saját cselekedetétől feldúlva leült az autó elé és a karcolásokat nézte.A gyermek azt írta: SZERETLEK APA!

En csak ezt szeretném hozzá fűzni a kerdeshez!

2013. szept. 19. 20:43
 18/38 anonim ***** válasza:
19%
Utolsó, ez egy elcsépelt hoax es semmi koze a kérdéshez.
2013. szept. 19. 20:44
 19/38 anonim ***** válasza:
69%
Jaj utolsó azért túlzásokba sem kell esni, főleg nem ilyen népmesékkel, aminek annyi valóságtartalma van mint a meséknek.
2013. szept. 19. 20:46
 20/38 anonim ***** válasza:
22%

ne haragudj rá! előttem leírták, h. miért. reggel legyen az első dolgod, h. megbeszéled vele higgadtan, h. mérges voltál, de sajnálod,h. így viselkedtél és ölelés, puszi!!!!

off: az 5-ös válaszolót jelentettem, trágár!

2013. szept. 19. 20:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!