Mit csináljak a gyerekemmel? (elhagyta a kabátját. Többi lent)
Elhagyta ma az új kabátját a suliban az udvaron 6 éves elsős fiam. Mikor hazajött és elmondta, azt hittem szét robbanok mérgemben!! Apja hozta haza, sehol nem volt, megnézték...
Olyan de olyan mérges voltam rá!!Nem bántottam,de közel álltam hozzá!!Mit tegyek????? Ti ilyenkor hogy büntettek?? Mit tesztek?? Adjatok kérlek valami tanácsot,mert ki vagyok bukva és úgy haragszom a fiamra,hogy még csak meg se puszilom,ölelem.. Csak haragszom rá, ezt elmondtam neki..meg,hogy mit tett! Érzi,hogy haragszom, látja,tudja.
Most vehetek másik kabátot. De ez csak a kisebb része.. A nagyobbik,hogy borzasztóan haragszom rá!!!
Köszi,ha írtok.. Most kilépek,de később vissza nézek,ha a kicsit lerakom aludni.. Köszönöm!
Te most komolyan mérges vagy rá??Meg se pusziltad??
Hát milyen anya vagy te!!??Szégyen...
Kit érdekel az a hülye kabát??Majd veszel neki másikat,és ennyi,kész!
Te még soha nem hagytál el semmit?
Szegény gyereked! Így is rosszul érezheti magát, te pedig a legrondább módon bünteted! 6 éves, még egy hónapja se jár iskolába! Ő nem felnőtt, ne várj tőle ilyen fokú önállóságot.
Tudod mennyi mindene fog még eltűnni? Rotring ceruza, radír, tornafelszerelés...később pénztárca, telefon, sapka, sál, kesztyű...
Csak egy kabát. Persze, én is mérges lennék, de arra, aki esetleg ellopta vagy nem vitte leadni a portára, nem a kicsi gyerekemre.
Míg egy férfi új autóját fényezte, a kisfia felvett egy követ és vonalakat karcolt az autó oldalára.Haragjában, a férfi megfogta a gyermek kezét és többször ráütött, nem ismerve fel, hogy a francia kulccsal üti.A kórházban a gyermek elveszítette az összes ujját a többszörös törés miatt. Mikor a gyermek meglátta az apját, szemében fájó tekintettel kérdezte: Apa, mikor fognak visszanőni az ujjaim?Az apa felismerve tettének súlyát, szólni sem tudott. Visszament az autójához és többször belerúgott.Saját cselekedetétől feldúlva leült az autó elé és a karcolásokat nézte.A gyermek azt írta: SZERETLEK APA!
En csak ezt szeretném hozzá fűzni a kerdeshez!
ne haragudj rá! előttem leírták, h. miért. reggel legyen az első dolgod, h. megbeszéled vele higgadtan, h. mérges voltál, de sajnálod,h. így viselkedtél és ölelés, puszi!!!!
off: az 5-ös válaszolót jelentettem, trágár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!