Tudnátok adni ötleteket 2 éves kislány szülinapi ajándékához?
képeskönyv, valami kirakó, gyurma, lemosható filctoll, babakonyha, babakocsi, formaillsztő, éoítőkocka, duplo
Nem tudom, mivel játsuik szíesen... Vannak olyan játékok, amire az van ráírva 3 éves kor alatt ne. Bíráldfelül.:)
Legszívesebben az idegrendszeremen. :)
Amúgy mindennel egy kicsit. Baba, motor, építő (duplo szerű)
Én a lányom unokatesójának ezt vettem (lány), a 2 éves szülinapjára!
Óriási gyurmakészlet, 1 óriás plüss béka, fa macis öltöztetős kirakó.
Szomszéd kisfiúnak ezt vettem a 2. szülinapjára:
mesekönyv (fejlesztős, meg kell keresni bizonyos formákat), 1 melegítő, 1 csomag állatos keksz.
Mindenképp több kisebb dolgot vegyél, mint könyv, valami nasi, plüss állat, fejlesztő, kinti játékot én nem vennék, hiszen jön a hideg, kisvonat, ha lány, babakocsi babával, azt az én lányom is imádja, vagy akár élményt is adhatsz neki, én pl. a 11.kerület ÚjBuda centerbe szoktam vinni a lányomat fodrászhoz, (Családi Hajazoo) élmény fodrászat a gyerekeknek, facebook-on is fent vannak... ha pl. oda elviszed, vagy adsz neki egy fodrászkodást +kozmetikai csomagot, vagy ajándékot, ez is szuper ajándék, és legalább élmény nem tárgy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!