Ti kisfiú gyermeketekre ráadnátok kislány plüss rugdalózót éjszakára?
3 gyermekem van, a méret pont úgy alakul, hogy most, hogy bejött a hideg találtam 3 újszerű állapotú plüss rugdalózót a 9 hónapos kisfiamra. A kislányomé volt, rózsaszín, csajos.
De olyan drága egy új 2-3 e ft, ezek pedig olyan szépek. Éjszak senki nem látja. Mit gondoltok?
Ti ráadnátok a kisfiatokra éjszakára a kislány ruhát?
Őszintén
Egyébként mindegyiknek külön vásárolok, főleg újakat. Eladni fillérekért lehet. Sajnálnám elpazarolni ezeket a rugdalózókat.
Utcán full csajos, full fiúsan öltözik mindegyik, nemének megfelelően.
Mert kislány cipő volt, nem pusztán rózsaszín cipő. De végülis a kis barátjával arra jutottak, hogy biztos elfogyott a boltban a fiús cipő :)
Köszi, akkor nyugodt szívvel ráadom éjszakára!!!
engem pont nem érdekel...
mi lány ruhákat örököltunk, így komplett rózsaszín ruhatára volt a fiamnak :D
otthon ráadtam a lányos ruhákat, utcára csak a nem láthatóakat, pl. zokni, rugi, póló ha pulcsis vagy kabátos idő volt.
nem lett homár, csajozik... ;)
Védőnőtől nem félek. a 3 gyerek óta, a közel 5 év alatt egyetlenegyszer volt itt, méghozzá a 3. gyermekem születésekor, se előtte soha, sem azóta soha.....
Tiszta, újszerű f&f és next rugik :D azért is sajnálnám őket, újonnan vettem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!