Mennyi idősen lett gyermeked szobatiszta, ágytiszta (nappali és éjjeli is érdekel)? Kislány vagy kisfiú?
fiú: 2 éves nappal, 2,5 éves éjjel
A kicsi már lassan 2,5 éves, de még sajnos pelusos. Ő is fiú.
Első fiam 2év4hónap egyszerre éjjel nappal, és kb 8-10baleset volt mindösszesen.
MÁsodik fiam 2hónap muvla 3éves és sehogyan sem állunk, még azt sem tudom, hogy hogy álljak neki? Nagyon szomorú vagyok miatta.
Köszi utolsó, a vigasztaló szavaidat- tényleg nem tudom, hogy ez mitől függ? A másik fiammal sem csináltam semmit máshogy... mégis ő nagyon ügyes volt ebben a témában. A kisebbik meg... próbálkoztam már sokmindennel, de semmi nem jött be. Egy hónapja levettem a pelenkát róla, és felkészültem, hogy majd takarítom a pisit-kakit utána pár napig, és majd megtanulja, de sajna nem így lett, az első viszonyla jó napok után elkapott egy fain kis hasmenést, amikor vissza kellett adnom a pelenkát, mert szegény abszolút nem bírta tartani, azóta meg hiába veszem újra le a pelenkát- nem szól, mindehova bepisil-kakil- pedig félóra-óránként ráültetem a bilire. És még így is közben csurgat mindenhova. JÖtt ez a rossz idő, most visszakoztam, visszaadtam a pelenkát- lehet rosszul döntöttem, de nem bírom nézni, hogy minden tiszta pisi, állandóan öltöztetni vetkőztetni- ebben a hidegben.
Most hanyagolni fogom a témát, ha jön a nyár, akkor majd én leszek kitartóbb és remélem lesz eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!