Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi idősen és hogyan lett...

Mennyi idősen és hogyan lett ágytiszta a gyermeked, lány vagy fiú?

Figyelt kérdés

Másfél véesen szobatiszta lett a lányom,msot 27 hónapos és még mindig bepisil éjszaka.

Kinek melyik "módszer" vált be?

2013. febr. 2. 12:45
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia szinte majdnem egyszerre...két és fél éves még nem volt mikor szoba tiszta lett kb 2 hétre rá áhytiszta..egyszerűen nem engedte meg hogy ráadjam a pelust mikor aludt...ha rá is csempésztem levette magárol éjjel elment pisilni és visszafeküdt aludni nem pisilt be soha..igy már nem adtam ár éjjelre sem felesleges volt...

Sok sikert!

2013. febr. 2. 12:57
 2/6 anonim ***** válasza:
azt nem irtam kislány.
2013. febr. 2. 12:58
 3/6 anonim ***** válasza:
2.5 évesen lett szobatiszta rá 2-3 hétre mikor már több reggel száraz volt a pelus már nem kapott több pelenkát. Egyszer sem volt baleset.
2013. febr. 2. 13:17
 4/6 anonim ***** válasza:

20 hónaposan lett nappalra szobatiszta a lányom. Most 28 hónapos és éjjel egyre kevesebbet pisil be, de még minden estére adok rá pelust.

Erre szerintem nem kell módszer. Idővel el fogja hagyni.

2013. febr. 2. 13:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Az én fiam 3 évesen lett szobatiszta (egyik napról a másikra) és 4 és fél évesen lett ágytiszta (szintén egyik napról a másikra - előtte _minden éjjel_ bepisilt, ha felkeltegettem pisilni, ha nem, ha korlátoztam a folyadékbevitelt, ha nem, ha bepelenkáztam, ha nem - semmi sem számított). Aztán egyszercsak többet nem volt gond. Már megvolt az időpontunk az orvoshoz egy alapos kivizsgálásra, mert azért mégiscsak elmúlt már 4 is jócskán, de mire elérkezett az időpont már nem volt aktuális.
2013. febr. 4. 13:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Az én lányom pontosan két és fél évesen közölte ő nem vesz fölt többet pelust nappalra. sikeresen , természetesen pár balesettel de 3 nap múlva már csak a wc-be volt hajlandó pisilni, kakilni... 3 hét múlva meg már éjszakára sem bírtam ráadni a pelust és egész jól haladtunk, az elmúlt 9 hónapban kb 6x pisilt be éjjel, d e már hónapok óta nem! Én sose erőltettem, ezt a gyerekek maguk érzik. Már éjjel ha pisilni kell akkor felébred rá ügyesen. Természetesen minden lefekvés előtt pisilünk egyet még. 12 órát alszik éjjel.
2013. febr. 4. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!