2 éves kislány szülinapjára melyiket? Többi lent.
Figyelt kérdés
Már régóta szeretnék venni Lego Duplot, mert nagy méretű kockákkal szeret építkezni, viszont babázni és szerepjátékozni is, ami miatt talán ez a játék lenne megfelelőbb: [link] ti melyiket vennétek meg lányotoknak és miért? Melyikkel fog tudni tovább játszani?2013. szept. 6. 16:23
1/7 anonim válasza:
Az én 2éves lányom mindene a babakonyha.tehát egy voks a szerepjatekra
2/7 anonim válasza:
szia!
én a lego-ra szavaznék, de nem ismerem a kislányod! ha van tesó aki fiú akkor együtt is tudnának játszani vele...
az én lányom decemberben lesz 2 éves,de a bátyjával szeret legozni! jaa, én alapból nem vettem duplót mert ezt még annó megbeszéltük a férjemmel hogy inkább normál lego, mert nem fogom kétszer megvenni a dolgokat. És a gyerekeim amúgy sem azok a típusok voltak akik feldugdosnak mindent az orrukba, szájukba....stb.
Én a Duplo-ra szavaznék, ha van valami állatosra mert azt jobban szeretik ebben a korban!
3/7 anonim válasza:
Az én lányom a nagyitól kapott a 2. szülinapjára babaházat. Pont ezt a fajtát imádja. Tőlünk bon apetit játékkonyhát kapott ezt is nagyon szereti. Sokat "főz". De a babaház is csuda klassz.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket, nagyon klassz a Lego Duplo babaház, de sajnos arra most nincs pénzünk, max. 10e forintot tudunk rászánni az ajándékra...
2013. szept. 6. 20:34
6/7 anonim válasza:
ha egy héttel előbb kérdezel megrendeltem volna lányom 3. szülinapjára a babaházat. sebaj, majd karácdonyra :-) most síró nevető babát kap. duplónk van, de inkább babázik, fözőcskézik.
7/7 A kérdező kommentje:
Annak is biztos fog örülni nagyon, mikor lesz a szülinapja, csak úgy kiváncsiságból, nekünk 09.12-én... szóval már sos el kellene döntenem mit vegyünk.
2013. szept. 6. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!