Megengednétek 5 éves gyereketeknek, hogy étteremben rendezze a számlát? Nem tanító célzattal hanem mindig?
Figyelt kérdés
/félreértések elkerülése végett, persze a szülő pénze amivel fizet a gyerek/2013. szept. 16. 12:54
21/27 anonim válasza:
Igen 5 éves egy kisgyerek,gondolj bele milyen megalázó a pincérnek ha egy kis pisis(már bocsánat) "ugráltatja".
22/27 anonim válasza:
Máshogy gondolom... az én szememben egy 5 éves kisgyerek nem kis pisis, hanem egy kis EMBER, a pincér pedig azért kapja a fizetését, hogy a vendégeket - köztük a "kis pisist" is kiszolgálja.
23/27 anonim válasza:
látom nem tanultál illemet,adj a kezébe kocsi kulcsot is hagy vezessen
24/27 anonim válasza:
Hogy jön ide a vezetés? Jól vagy?
Egyébként pedig gondolj amit csak akarsz rólam, nem veszem fel... számomra az a fontos hogy emberszámba vegyék a gyerekem, ne érezze úgy hogy Ő csak "egy kis pisis" - mint ahogy fogalmaztál. Szegény gyerekeid....
25/27 anonim válasza:
Onnan jön ide,hogy nem véletlenül nem vezethetnek az 5 évesek,emberszámba veszem,de nem felnőttként kezelem és igen ő egy kis "pisis" és ez abszolút nem rosszindulat ezt arra értettem,hogy nagyon kicsi,egy gyerek az gyerek,nem felnőtt,és tudom nagyon értelmesek de nem akármiért vannak dolgok amiket kisgyerekek nem csinálhatnak.
26/27 anonim válasza:
A két dolog összehasonlíthatatlan! Úgyhogy kár is összehasonlítani
27/27 anonim válasza:
2013. okt. 1. 08:07
Nem magfizikusok a pincérek, de azért a ranglétrán feljebb vannak, mint egy 5 éves, legalábbis szerintem.
De azt csinál a szülő, amit akar, hiszen ennél nagyobb baromságokat is megengednek egyesek a gyerekeiknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!