Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Megengednétek 5 éves gyerekete...

Megengednétek 5 éves gyereketeknek, hogy étteremben rendezze a számlát? Nem tanító célzattal hanem mindig?

Figyelt kérdés
/félreértések elkerülése végett, persze a szülő pénze amivel fizet a gyerek/
2013. szept. 16. 12:54
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
78%
Igen 5 éves egy kisgyerek,gondolj bele milyen megalázó a pincérnek ha egy kis pisis(már bocsánat) "ugráltatja".
2013. szept. 30. 18:08
 22/27 anonim ***** válasza:
33%
Máshogy gondolom... az én szememben egy 5 éves kisgyerek nem kis pisis, hanem egy kis EMBER, a pincér pedig azért kapja a fizetését, hogy a vendégeket - köztük a "kis pisist" is kiszolgálja.
2013. okt. 1. 08:07
 23/27 anonim ***** válasza:
72%
látom nem tanultál illemet,adj a kezébe kocsi kulcsot is hagy vezessen
2013. okt. 1. 16:34
 24/27 anonim ***** válasza:
0%

Hogy jön ide a vezetés? Jól vagy?

Egyébként pedig gondolj amit csak akarsz rólam, nem veszem fel... számomra az a fontos hogy emberszámba vegyék a gyerekem, ne érezze úgy hogy Ő csak "egy kis pisis" - mint ahogy fogalmaztál. Szegény gyerekeid....

2013. okt. 2. 07:51
 25/27 anonim ***** válasza:
Onnan jön ide,hogy nem véletlenül nem vezethetnek az 5 évesek,emberszámba veszem,de nem felnőttként kezelem és igen ő egy kis "pisis" és ez abszolút nem rosszindulat ezt arra értettem,hogy nagyon kicsi,egy gyerek az gyerek,nem felnőtt,és tudom nagyon értelmesek de nem akármiért vannak dolgok amiket kisgyerekek nem csinálhatnak.
2013. okt. 2. 14:42
 26/27 anonim ***** válasza:
A két dolog összehasonlíthatatlan! Úgyhogy kár is összehasonlítani
2013. okt. 2. 14:45
 27/27 anonim ***** válasza:

2013. okt. 1. 08:07

Nem magfizikusok a pincérek, de azért a ranglétrán feljebb vannak, mint egy 5 éves, legalábbis szerintem.

De azt csinál a szülő, amit akar, hiszen ennél nagyobb baromságokat is megengednek egyesek a gyerekeiknek.

2018. szept. 20. 00:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!