Más is tapaszalt ilyet a barátsággal kapcsolatban?
1,5 éves iker fiaim vannak. Amióta megszülettek, eléggé elhanyagolnak a gyemektelen barátnőim. Pedig amikor még csak vártam hogy teherbe essek szúrkoltak,támogattak. Amikor terhes voltam mondogatták, hogy majd mennyit segítenek...
Most meg örülök ha fél évente 1x meglátogatnak, 2-3 havonta felhívnak. Én szoktam hívni őket,mi van velük, jöjjenek el, stb. Én nehezen mozgok a 2 picivel.
Szóval másnál is van ilyen, vagy csak nekem jutottak lyen "barátnők"?
Szia!Nálam is ez van, ráadásul az én "barátnőinek" gyereke is van, csak ők már dolgoznak. Most ott tartunk hogy már fel sem hívnak:(
Én hívom őket néha, mert hiányoznak, de ennyi. Szomorú és csalódott vagyok miattuk.
Szóval mások is átélik ezt. Elég szomorú. Pedig az igazi barátságot nem változtathatná meg ilyen élet helyzet.
Mi a következtetés?.... Ők nem igazi barátnők. :(
Nekem szerencsém van.Mondjuk mi az ovi óta barátnő vagyunk.
Igazából ő az egyetlen igaz barátnőm, de ő maradt is annak ellenére hogy gyerekem van.
Tény hogy ritkán talizunk, mert eddig a tanulmányaival foglalkozott most meg állandó éjszakás, de amikor csak tehetjük össze ülünk.
Nálunk is ez van,és rájöttem,egy igaz barátnöm sincs:((...
akiknek egyereke van az meg a gyerekre fogja hogy nem ér rá,nincs ideje kicsit kikapcsolódni,vagy amolyan "ősanya" típus,akinek hiába 5 éves a gyereke,de 1 óránál többet még nem töltöttek külön az ovin kivüli időben,écs csak a gyerek a téma nála..
A gyerektelen barátnöim meg azt hiszik,mivel van gyerekem,megszüntem barátnönek létezni,én csakis anyaszerepben létezem,igy nem keresnek.Hivta őket egy ideig,ők nem kerestek utána,vagy kifogásokat találtak,igy nem látom értelmét h én hivogassak mindenkit.
Minden régi barátnőm megmaradt, pedig gyereke egyiknek sincs. SZerintem ez rajtam is múlt. Figyeltem rá,hogy ne mindig a gyerekről beszéljek, ha eljönnek.
Ahogy ki tudtam mozdulni, akár fél órára is, megittam velük egy kávét valahol!
Persze, ők is megértették, ha a gyerek miatt át kellett szervezni mondjuk egy megbeszélt találkát! Szülés után már jöttek is látogatni, azóta is hetente vagy kéthetente találkozunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!