Úszópelenkával kapcsolatban kaphatnék segítséget?
Èn ekkora gyereknek nem ajánlanék már úszópelust, hanem lehet olan fürdöbugyit kapni aminek gumis erösen a láb résznélés felfogja a kakát.
A pisit az úszópelus is kiengedi, az is csak a kakak felfogásra van.
Szerintem nem fognak a vízbe kakilni, így elég lesz az úszonadrág.
Elsö vagyok.
lányom is 3 éves lesz, és imájda az úszógumit. Nekünk legkisebb van 50 cm-es. de lehet karúszót is venni, sok gyerek azt szereti. a kistesónak van bele ülös úszógumija, de a nagy azt csak kiváncsiságból használja.
Az enyémek sosem szerették az úszógumit, hat hónaposan már karúszóval evickéltek a vízben. Mostanra már a nagy (5 éves) karúszó nélkül is tud valamennyit úszni, szépen fönn marad a vízen, a hároméves is jól halad, egyelőre siklani tud, meg karúszóval szépen úszik. Én nagyon örülök, hogy karúszót vettem nekik, nálunk nagyon bevált. Más kérdés, hogy ha soha nem voltak még strandon a gyerekeid, mennyire fognak félni a víztől. Elképzelhető, hogy idegenkedni fognak, nagyok már ahhoz, hogy sosem strandoltak eddig. Ebben az esetben viszont kevés lesz a karúszó, lehet, hogy inkább valami nagyobb úszógumit, kis csónakot stb. vennék nekik.
Esetleg ha van a családban olyan, akitől lehet ilyesmit kölcsönkérni, kérjetek pár dolgot, hogy lásd, mit érdemes majd megvenned, mit szeretnek és mi nem bejövős nekik.
Itthon van medencéjük, imádják a vizet, és már alig várják a strandolást.
Egyedül nevelem őket, így nehéz lett volna eddig elmenni velük bárhova is. Most el tud jönni az apjuk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!