Anyukák, önéletrajzzal kapcsolatban lehetne pár kérdésem?
el kell küldenem egy helyre este,de nem tudom hogy irjam bele a gyest.Mert ugye egyből látszik hogy 3 év szünet volt,meg még tart júliusig nekem a gyes.
Irjam úgy,hogy "2010.júl.-2013.júliusig"
vagy:"2010.júliustól-jelenleg is"
vagy hogy irjam?
És egy másik kérdésem lenne,1 hete találtam egy bedolgozós munkát,ami szeptemberig tart kb.Ezzel is az a gondom,hogy irjam,mert jelenleg is tart.?
2013.június 16- jelenleg is? Meg odairjam hogy bedolgozós munka,vagy alkalmi,vagy semmit ne irjak csak a kft nevet?
Nagyon köszönöm ha tudtok segiteni!!
a munkahelyem megszűnt a terhességem alatt.Elvileg tudják hogy gyesen vagyok,meg hogy van egy 3éves gyerekem.
Ha nem azt irom be hogy bedolgozós munka,akkor mit irjak?Hogy ragasztgatnom kell? :D Az olyan "gáz",vagy nem is tudom... mert ugye a többi munkahelynél is ott van mit csináltam,mondjuk mindegyiknél ugyanazt,eladó voltam,ide meg nem tudom akkor mit vagy hogy irjam.Mert ha nem irok semmit,csak a kft nevét,az úgy nem jó,de ha oda irom hogy "ragasztgatnom kell",hát az se jobb... :(
Szia!
Az első válaszolóval egyetértek, de ne azt írd hogy ragasztós munka, hanem magát azt a munkát, aminek ez a ragasztás a része, tehát pl. boríték készítés (az hogy ezen belül te ragasztgadsz az nem lényeg, ha akarnak úgyis rákérdeznek)
Szerintem írd oda a cég nevét és hogy címkézés. Ennyi.
Pl.
2012- Coca Cola
Munkakör: címkézés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!