Anyukák, szeretnék kérdezni valamit, önéletrajzzal kapcsolatban! Válaszoltok?
önéletrajzot szeretnék elküldeni egy helyre,és azt nem tudom,hogy a legutóbbi munkahelyemen 3 hónapot voltam csak.Vagyis 3hónap után én táppénzre mentem miután megtudtam hogy terhes vagyok(12órázni kellett,pakolni..stb),gyedet én nem kaptam,csak gyest.Pár hónapig lehettem táppénzen(pontosan már nem tudom,majd utána kell néznem úgyis).
Az lenne a kérdésem,hogy az önéletrajzba ilyenkor mit kell irnom,hogy 3hónapig dolgoztam ezen a munkahelyen,vagy azt is hozzá kell adnom amennyit táppénzen voltam?Vagy az nem számit úgymond munkaidőnek?Fogalmam nincs ezekről sajnos,nem tudom hogy szokták ezeket.Tudtok segiteni hogy mit irjak,3hónapot,vagy +azt is amig táppénzen voltam?
csak én úgy irtam mindig az önéletrajzot,hogy pl munkahelyek:2010-2012:x helyen dolgoztam (x ideig)
tehát oda irom ameddig ott voltam.Itt hónapot is kell irnom ugye,mivel csak 3hónapot voltam ott.Akkor azt irajam,még fel nem mondtam,azt a dátumot?Tehát amig a táppénz le nem járt ezen a munkahelyen?(addig voltam szerződésben velük)
köszönöm.Akkor "nem szokás" utánaérdeklődniük?Mondjuk már megszűnt a cég azóta....
De akkor azt a dátumot irom bele,amig szerződésben álltam velük.Köszönöm.
A munkaviszony dátumát írd, nem kell napra pontosan.
Ha rákérdeznek interjún, akkor elmondhatod, hogy miért, meddig, hol voltál.
A táppénzes, gyed-es időt nem szoktuk külön jelölni az önéletrajzban, ha kell motivációs levél, oda be lehet írni, de nem kötelező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!