Adtok fekete ruhát kisgyermeketekre?
Nem az ünneplős fekete nadrágra gondolok,hanem fekete póló-pulcsi..ilyenek. Én őszintén megmondva:nem! Ez nekem a halál,gyász színe és ódzkodom ettől,kisgyerekre ráadni!!
Ti hogy vagytok vele?
Köszönöm, lepontozni nem fogok:-))
A nadrág nem gond,ha fekete.Van a lányomnak fekete leggingse,szabadidő nacija. Fiamnak még nincs 2 évesen.Nem tudatosan,így alakult. Viszont felsőben engem is irritál a tiszta fekete. Lányomnak van egy fekete pólója rózsszín/fehér mintával,de tán 1x volt az udvaron rajta.
Jobban szeretem az élénk színeket,főleg a fiamon. Nem vagyok trend követő,de most a színes élénk színek a divat és tetszik is :)
persze,pont ma kapott egy fekete köntöst,nagyon csini benne.van sötétkék,majdnem fekete melegítő alsó+felső,nagyon vagány adidas.van fekte pólója,amin kereszben nagyon vékony színes csíkok vannak
ez a három van neki,de én nem ódzkodom tőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!