Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Adtok fekete ruhát kisgyermeke...

Adtok fekete ruhát kisgyermeketekre?

Figyelt kérdés

Nem az ünneplős fekete nadrágra gondolok,hanem fekete póló-pulcsi..ilyenek. Én őszintén megmondva:nem! Ez nekem a halál,gyász színe és ódzkodom ettől,kisgyerekre ráadni!!

Ti hogy vagytok vele?

Köszönöm, lepontozni nem fogok:-))

#fekete-ruha
2013. szept. 7. 21:26
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

A nadrág nem gond,ha fekete.Van a lányomnak fekete leggingse,szabadidő nacija. Fiamnak még nincs 2 évesen.Nem tudatosan,így alakult. Viszont felsőben engem is irritál a tiszta fekete. Lányomnak van egy fekete pólója rózsszín/fehér mintával,de tán 1x volt az udvaron rajta.

Jobban szeretem az élénk színeket,főleg a fiamon. Nem vagyok trend követő,de most a színes élénk színek a divat és tetszik is :)

2013. szept. 8. 16:51
 22/24 anonim ***** válasza:
8 hósomon vmelyik nap egy fekete Benetton hosszú újjú poló volt természetesen drapp nadrággal,tiszta feketében én sem öltöztetném!
2013. szept. 8. 19:39
 23/24 anonim ***** válasza:

persze,pont ma kapott egy fekete köntöst,nagyon csini benne.van sötétkék,majdnem fekete melegítő alsó+felső,nagyon vagány adidas.van fekte pólója,amin kereszben nagyon vékony színes csíkok vannak

ez a három van neki,de én nem ódzkodom tőle

2013. szept. 8. 20:22
 24/24 anonim ***** válasza:
2 évesemnek vannak fekete-fehér csíkos ruhácskái. Mondjuk egyiket sem én vettem, hanem az apja
2013. szept. 8. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!