Milyen ruhát adnál 2 éves kislányra ballagásra? Fekete-fehér összeállításban bután nézne ki?
4,5 éves fiútesója fekete szövetnadrágban és fehér ingben lesz, férjem szintúgy. Én egy fekete alapon fehér mintás ruhát veszek fel.
2 éves kislányunkra fogalmam sincs mit adjak. Vannak egybe részes ruhái, de nem alkalmiak. Van szép nadrágja, vannak csinos tunikái, blúzai. Arra gondoltam, talán adok rá fekete legginget fehér tunikával vagy fehér csajos inggel. Vagy ez neki még nem való?
Én még a 4,5 évest sem öltöztetném így ki.
Nem ők ballagnak. Pont.
Adj rájuk csinosabb utcai ruhát, amiben pl. oviba is viszed őket, akár színeset is, nem kötelező már a fekete alj-fehér ing/blúz. Őket marhára nem fogja érdekelni a ballagás, a műsor, meg a többiek. Mindenki jobban jár, ha játszhatnak, mászkálhatnak a ruhájukban, te meg nem kapsz sírógörcsöt, ha leeszik/leisszák, vagy poros lesz.
A fekete szövetnadrág és a legging egy dolog miatt aggályos (a feltűnő koszolódáson kívül): nyári melegben meg fognak sülni benne, főleg ha süt a nap is. Nyűgösek lesznek.
Nem hülyeség!!!!
Én is szeretem a családot hasonló színbe öltöztetni.Csak neki még ez az összeállítás komoly.DE ha így tetszik,akkor öltöztesd abba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!