2 éves kisfiam fütyijén nagyobb fehér dudorok jelentek meg, mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Még nem lehet teljesen hátrahúzni a fütyijét, de mindennap csináljuk. Eddig tiszta volt, de pár napja fehér túrószerű anyag van a bőr alatt, és a fütyije oldalán is fehér dudorok jelentek meg. (olyan, mintha váladék vagy valami olyasmi lenne benne, de addig nem tudjuk hátrahúzni)
Tapasztalt közületek valaki hasonlót? Köszönöm előre is!
2013. ápr. 1. 20:15
1/8 anonim válasza:
Ne izgulj, ez teljesen normális. Felgyülemlik neki, és majd egyszer csak magától ki fog fakadni. Nem szabad nyomkodni, piszkálni, mert akkor begyullad.
2/8 A kérdező kommentje:
Ebben bíztam, hogy normális, mert nem fájlalja, nem piszkálja. Nagyon köszönöm!!
2013. ápr. 1. 21:42
3/8 anonim válasza:
Én azért ezt nem intézném el ennyivel. Holnap tuti első dolgom lenne dokihoz vinni.
4/8 A kérdező kommentje:
Természetesen nem intézem el ennyivel, ma jön a védőnő, és a doktornőt is felhívom. De így legalább tudtam aludni, úgyhogy még egyszer nagyon köszönöm!!!
2013. ápr. 2. 06:49
5/8 anonim válasza:
A túrószerű anyag a fitymafaggyú, alias szmegma. Teljesen normális, mindenkinek van (kinek több, kinek kevesebb). Valószínűleg semmi gond nincs :)
6/8 anonim válasza:
Illetve bocs, a dudorokat sikerült átugranom – azt azért mindenképpen nézesd meg, de ne engedd, hogy a védőnő vagy az orvos durva legyen a gyerekkel. Mindenképpen el kell mondaniuk mi van, mielőtt beavatkoznak.
7/8 A kérdező kommentje:
Csak megerősíteni tudom a válaszaitokat! Ez az anyag a bőr alatt gyülemlik fel (ezt írtam fehér dudoroknak), hogy segítse a bőr felválását, ezt mondta a doktornő és a védőnő is. Köszönöm Nektek még egyszer! Kezdő fiús anyukaként nagyon megijedtem, hogy milyen "anyag" gyűlik fel Neki, de okulásul írom másoknak, akik majd egyszer hasonlóképp megijednek. :)
2013. ápr. 3. 13:16
8/8 anonim válasza:
Köszi a visszajelzést, örülök, hogy minden rendben van! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!