Egy 24 hónapos gyereknek ti adnátok fekete teát inni és majonézt enni?
Figyelt kérdés
A majonéz jelen esetben arra szolgálna, hogy jobban csússzon az ebéd.2013. ápr. 30. 11:41
1/17 anonim válasza:
Fekete teát nem, de majonézt már javában evett a 2 évesem.
2/17 anonim válasza:
Fekete teát nem, mert serkent. majonézt ha nem házi hanem bolti már rég kaphat
3/17 anonim válasza:
Mojonézt keveset igen, fekete teát kizárt.
4/17 anonim válasza:
A nővérem már a másfél éves kisfiát chips-el etette, meg napi 2 liter kakaóval. Ez a gáz! NEm a majonéz
5/17 anonim válasza:
igen,két éves,azt eszi,amit mi..
6/17 anonim válasza:
Teát?
Attól függ, hogy mi a helyzet. Ha szeretné megkóstolni, mert pl. apa is azt issza, akkor megengedném.
Esetleg reggel ihatna egy gyengét is (amibe épp belógattam a filtert) sok citrommal cukorral, az olyan majdnem, mint egy limonádé. (Bölcsiben/oviba is ilyet isznak a gyerekek). Rendszeresen nem adnám neki.
Majonéz?
Adnék, de csak boltit. A házi keverésűben a nyers tojás miatt nem bíznék.
7/17 anonim válasza:
Bolti majonézt igen.
Fekete tea és fekete tea között különbség van. Nem mindegy, hogy egy jó erősre főzött tea (mint amit a férjem iszik, esetleg tealevélből), vagy a másik, hogy egy liter vízbe lógatsz 1 Earl Grey filtert.
8/17 anonim válasza:
Az en kisfiam szereti a fekete teat tejjel. Jelenleg 3 eves es valamikor 2 eves kora elott kezdte inni. A ferjem issza es o is kap neha ha ker egy kis cseszevel jo sok tejjel. Szereti a kekszet is belemartogatni. Meg nem lattam rajta, hogy barmi gondot okozott volna nalla. Ugyanugy alszik, eszik... mint tea elott tette. Majonezt masfel eves kora ota eszi.
9/17 anonim válasza:
Az én 3 évesemnél még a nagyon gyengére főzött fekete tea is hatással van,pörög tőle,nem bír elaludni!
majonéz mehet!
10/17 anonim válasza:
Én nem adok egyik gyerekemnek sem fekete teát ,mert pörögnek töle , majonézt már kostolta .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!