Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Adtok fekete ruhát kisgyermeke...

Adtok fekete ruhát kisgyermeketekre?

Figyelt kérdés

Nem az ünneplős fekete nadrágra gondolok,hanem fekete póló-pulcsi..ilyenek. Én őszintén megmondva:nem! Ez nekem a halál,gyász színe és ódzkodom ettől,kisgyerekre ráadni!!

Ti hogy vagytok vele?

Köszönöm, lepontozni nem fogok:-))

#fekete-ruha
2013. szept. 7. 21:26
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
Bocs,ha épp a ruha kategóriába kellett volna írnom..
2013. szept. 7. 21:27
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen feketébe nem szoktam öltöztetni, de van fekete pamut (szabadidő) nadrágja. Élénk felsővel szoktam ráadni és szeretem, mert minden megy hozzá.
2013. szept. 7. 21:28
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

A lányomra nem adnék, de a fiamnak (5 éves) van egy fekete hosszú ujjú és egy nagyon sötétkék (majdnem fekete) pólója, amit szívesen hord. Mindkettő mintás.

Olyat nem adnék rá, amin semmi minta nincs, csak a koromfekete anyag.

2013. szept. 7. 21:29
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a fekete egy szín a többi közül. Nem szoktam fennakadni rajta, használjuk, ahogy minden mást is. A full rózsaszíntől vagy babakéktől jobban írtózom, mint a feketétől.
2013. szept. 7. 21:29
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Adok rájuk.

5 éves kisfiamnak van 1 fekete tiszta fekete melegítő alsója, 1 fekete, rózsaszín és zöld szegélyes pólója, van fekete rövidgatyája is, Ben 10-es mintával, illetve a gumicsizmája is fekete, zöld, világítós halálfejjel. A kendője is fekete, halálfejes.

2 éves kislányomnak egy tiszta fekete leggingse van, illetve egy fekete alapon rózsaszín mintás pólója.

2013. szept. 7. 21:37
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Egy fekete melegítőfelsője van a fiamnak, élénk színű pólót szoktam alá adni.

Most vettem egy fekete dzsekit, ami nagyon vagány, olyan, mintha egy piros kapucnis pulcsi lenne alá adva, de egyben van.

Babaholmiban nem adtam rá feketét, de most már igen, mert jól áll neki. Persze, nem járatom tiszta feketében, de a ruhatárban egy-egy darab fekete elfér.

2013. szept. 7. 21:42
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

fiamnak elég sok fekete ruhája van mert jól áll neki és praktikus :)

pl. élénk színű pólókhoz fekete nadrágot adok rá, vagy pl. kockás/csíkos nadrághoz is tök jó egy fekete póló :)

persze minden fekete felsője mintás, valami mesehős van rajta vagy autók...

overál nadrágja is fekete és a sport cipői is mind feketék vagy fehérek :)

2013. szept. 7. 21:53
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Utálom a feketét saját magamon is, a gyerekre sem adok tiszta feketét, ez az én furcsaságom, ha majd ő akarja, felveheti.
2013. szept. 7. 21:53
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem. A nagyobbnak van egy grafitszürke nadrágja, a kicsinek nincs max. sötétkék. Én se veszek fel nagyon feketét, 1-2 darabom van csak.
2013. szept. 7. 22:01
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Én imádom a feketét, de csak magamon. Gyerekre nem adnék. Bevallom, én a sötét színeket is kerülöm, amikor ruhát veszek neki, mert valahogy világosban sokkal helyesebbek.
2013. szept. 7. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!