Mit tegyek? El vagyok keseredve. Nincs türelmem.
Nem szabad kiabálni a gyerekkel. Én is kiabáltam velem de csak én készültem ki tőle, hogy milyen anya vagyok én. Mi jártunk zenebölcsibe, mozgásra. Jót tett nekem és a fimnak is.
Én is kikészültem/kikészükök sok mindentől, ha ráütök a kis kezére, mert 5x mondom el, hogy nem és hiába. De mostmár próbálok türelmes lenni, elszámolok 10-ig és nem kiabálok.
Hajjaj! Itt bizony komoly családi problémák vannak. Próbáld bölcsibe adni a gyereket ott jobb lesz neki mint otthon. Ha a férjednek a gyerek nyűg akkor sajnos rossz hírem van. Olyan embernek szültél aki nem tud mit kezdeni a gyerekkel mert nem neki való a gyerek. Ismerek ilyet a környezetembe, még azt sem tudja megcsinálni, hogy kell a gyereket pizsamából átöltöztetni.
Nos javaslatom a következő. Ne a gyerek fejét orrdítsd le hanem a férjedét. Az anyósnak se rest oda szólni, hogy brutális a nevelése fogja vissza magát. Valóban nem rossz egy elöttem szóló ötlete, hogy vidd haza a szüleidhez egy kicsit, feltéve, hogy nem fél tölük a ritka láttás miatt a gyerek, vagy hozzd fel anyádat segíteni.
Ülj le a férjeddel és beszéld meg vele minek neki a család mégis hogy képzelte el. A gyerekkel pedig te menj el kettesbe vele valahová szórakozni és hagyd ki a férjedet belőle Ilyenkor ne felejts el nem kiszolgálni őt.
A tanulást ne hagyd abba.
A gyereknek csinálj egy olyan magán birodalmat, hogy bármi természetes felfedezése ami rossznak tünik ne legyen kéznél, mint vita tárgya. Hagyd hogy kupit csináljon majd nap végén, félnaponta elpakolsz utána. Akárki reklamál nyugodtan vágd a fejéhez nem béna csináljon rendet ő. Ha úgy érzed más jogtalanul szigorúan büntet kérd ki magadnak a gyerek nevében. Szóval légy erős! Tudom nem könnyű.
Ne a gyerekkel ordibálj,
Rúgd fel az anyóst tudja hol a helye!!
Nyugi mert úgyse mer kidobni, mit szólna akkor a többi vénasszony..
Meg a férjed is megérdemelne pár hátbarúgást hogy ekkora tetű hogy szrik rád + a gyerekre..
Én agyon vissza verném mindkettőt a sodrófával!!
Ne hagyd magad!! ;)
Előző vok, ha a gyerekkel ordibálsz akkor duplán is vágod magad alatt a fát, egyrészt utálni fog a gyereked, másrészt újabb támadási pont az anyósnak a gyámügy felé... Ne legyél áldozat!!
Krumplit a harisnyába aztán amikor nem látja senki lökd be a kamrába aztán addig verd a bordáit amíg mozog, ha valaki kérdi hát elesett te úgy találtál rá ahogy volt, és fogalmad sincs miről beszél!!
Ne legyél áldozat!!
A férjed meg minimum megérdemelné hogy megcsald és kiforgasd a vagyonából ha egyáltalán van neki, az ilyenről a gatyáját is le kell perelni!!
Vagyona csak nekem van, amit a férjem már befektetett a közös házunkba..
Anyós meg... hagyjuk.. ma is balhé volt, a férjem is hallotta, mégsem szolt semmit mikor mindennek elhordott, amikor meg lehülyésztem (most elöször fordult elő, hogy visszaszoltam neki, mert már nagyon felhuzoztt), akkor is én voltam a rossz, mert azt mondtam neki, hogy hülye. Igy holnap elköltözünk. Elegem van. CSak akkor jövök vissza, ha megváltozik.Pedig a szivem szakad meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!