Mit tegyek? El vagyok keseredve. Nincs türelmem.
mondtad már a férjednek, hogy nem bírod tovább? Ha nem mutat hajlandóágot a változtatásra, jobb ha most lépsz, mint 10 év múlva:( valóban nagyon fiatal vagy még a begyepesedésre.
Úgy tűnik a párodnak nem kellett volna gyereket vállalnia.:(
A kislányoddal kapcsolatban pedig: vegyél nagy erőt magadon, tudatosítsd magadban, hogy a legrosszabb ha a gyereken "vered el a port". Mindig amikor rákiabálnál jusson eszedbe, hogy neki sokkal nagyobb szüksége van Rád annál, mint hogy rajta töltsd ki a bosszúdat a férjed/anyósod miatt.
persze,hogy mondtam, de nem negyon mutat hajlandóságot, még csak beszélni sem akar rola. Még csak 2 éve vagyunk házasok, de már most nem akar beszélgetni. Az egytemet azt mondja hagyjam ott, de én nem akarom, mert ez az egyetelen esélyem, hogy késöbb normális életem legyen. Anyóssal nem beszél, pedig már aludni sem hagyja a kislányom.
Az épitkezéssel van elfoglalva, azt mondja ha odaköltözünk, jobb lesz. De mitöl? Amyos nem lesz, attol a mi kapcsolatunk nem fog megjavulni.
NEm vagyok egy kiabálos tipus, de már mindenen fel tudom kapni a vizet.
nem lesz jobb ha elköltöztetek:(
nagyon jól látod, hatalmas butaságot követnél el, ha otthagynád az egyetemet!
Nem tudod másra hagyni a kislányodat? Te szüleid?
Anyos mindent elkövet, hogy mi szétmrenjünk. pl. Mikor a kislányom aludna, 50-esen megy a tv, odacsukja a kezét (direkt, meg is mondta, hogy azért mert nyitogatja az ajtot, csunyán beszél vele, ha reggelit vagy ebédet föznék neki elfoglalja az összes helyret a gázon (ezért hajnalban fözök), gyakran bezár minket, lekapcsolja az áramot, hogy ne legyen melegviz (ök lavorban fürdenek).. 1-2 "aproság, ami eszembe jutott.
Jogi egyetemre járok, nem akarok halasztani, fél év mulva sem lesz jobb a helyzet. Még 2 év van vissza. Éppazért csinálom, hogy mire lejár a gyes, ne kelljen korházban 3 müszakban dolgonom,hanem többet lehessek a kislányommal.
Tudom, hogy nem jo hogy kiabálok vele, ezért probálok ellene tenni is, homeos nyugtato, magbe b6. Ja, épp az imént tettem egy kisérletet, hogy megbeszéljük a férjemmel a dolgokat..sikertelenül. Azt mondja mondjm meg konkrétan ha el akarom hagyni, ne találjak ki indokokat. Pedig nem igy van, szeretem. Ennek ellenére, a hozzáállása miatt lehet, hogy megteszem. Elhagyom, mert ugy érzem, a kettönk (én és a kislányom) nyugalma fontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!