Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek is furcsa a...

Szerintetek is furcsa a napirendünk?

Figyelt kérdés
2 fiam van, 2és fél és 5 és fél évesek. Apa nagyon korán indul itthonról, ébren se vagyunk akkor. Este fél 7-re ér haza. Én még itthon vagyok, de már én se sokáig, a nagy ovis, a kicsi kezdi a bölcsit. Kiskoruktól koránkelők, próbáltam áttenni a belső órájukat, de nem sikerült. Nem zavar, hogy 5-6 között kelnek, én is ilyen tyúkokkal kelős fajta voltam mindig. A nagyfiam régóta nem alszik már délben, és este sem nyűgös emiatt. 7 és fél 8 között fekszik le aludni, egész éjjel nyugodtan alszik. A kicsi napközben lehúz még 2-3 órát déltől, de ő is álmos már 7-fél 8 között, és ő is végigalssza az éjszakát, 5-6 között kel. Többen beszóltak már azért, mert állítólag túl korán fürdetek és fektetek. 6-kor van fürdés, és vacsi, mert apa mire hazaér, kész akarunk lenni, hogy ők is legyenek együtt, úgy hogy semmi dolgunk nincs már. Játszanak, beszélgetnek, addig én elpakolok, elkészítem a párom kajáját, ilyenek. Mennek aludni, legkésőbb fél 8-kor mindkettő alszik a szobájukban, és az egész este a miénk. Mások meg este 7-ig kint játszótereznek, utána fél 8-8-ig sétálnak, valamikor hazaesnek, vacsoráznak, fürdenek, a gyerek 10-kor még ugrabugrál. ÉS alszik másnap 9-10-ig, vagy kénytelen felkelni ovi miatt 6-7 körül, de ott alszik 3 órát délben és kezdődik elölről. Az miért jobb?
2013. aug. 30. 08:07
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

mi kint voltunk, reggel 7-kor már mentünk, 10-ig max, aztán délután 4-től 6-ig megint.

Kertes ház + sok környékbeli játszótér, árnyék, pacsálós medence, nagyon kevés ruha, fejfedő, naptej, sok folyadék :)

2013. aug. 30. 11:08
 12/13 anonim ***** válasza:
mi napi rendünk is hasonlo iskola időben 3 éves 7 kor fekszik a 9 évesel együtt 11 évesnek fél 9 van fekvés mert reggel 6 kor kellniük kell max fél 7kor .
2013. aug. 30. 14:47
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi gond a napirendetekkel, tök tökéletes. Ha nektek így jó, mást meg mit érdekel?

Tök mindegy, hogy 6-tól 20-ig vagytok fent, vagy 9-től 22-ig....

kinek hogy jobb.

Ez miatt ne edd magad

Ha a kicsi kibírja, hogy 12-15 között alszik-mert bölcsiben akkor van alvás, akkor no problem

2013. aug. 30. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!