A kisfiam ovijába idén egy fiatal új logopédus jött.de tuti az lesz jövőre. A nőt a férjem ismeri máshonnan, és facebookon is ismerősök. Oda meg minden reggel kiposztolja, hogy hogy utál munkába menni, meg megint milyen szar napja lesz, meg alig várja a pénteket meg ilyesmi. De ma az tette be a kaput, hogy kiírta , hogy jó lenne ha a szülők megtanítanák a gyerekeiket fogat mosni, mert büdös a szájuk!! ti szólnátok neki, vagy az oviban valakinek? Engem annyira irritál, hogy rá vannak bízva a gyerekeink, és ő meg ilyeneket gondol róluk. Vagy semmi közöm hozzá??
2013. febr. 8. 22:05
1/9 anonim válasza:
én csak simán megkérdezném a férjed helyében fb-on, ha már ennyire unja a munkáját, hogy mégis miért ezt a szakmát választotta????
tényleg elég tirpák lehet :(
2013. febr. 8. 22:11
2/9 anonim válasza:
Igen en biztos nem birnam megallni h ne beszeljek a logopedussal aztan az ovoda vezetojenek is megmutatnam. Tudom h nrm sok ember szeret dolgozni jarni, fe ez a no mit szolja le gyerekeket, amug is utalom ha vki a gyetekeket bantja, met meg ugyse tudja megvedeni ugy magat mint egy felnott. Tudom h a gyerekeknek semmit nem mondott es nem is pont a te gyerekedre ertette... De ha en ilyet lattnek kiirva azt alapbol a sajat gxerekemre is ertenem,ha mar o s
2013. febr. 8. 22:12
3/9 anonim válasza:
Van felettese. Jelezd neki a problémát. Elég gusztustalan amit csinál. Logopédus vagyok, sajnos én is hallottam hasonló esetről.
2013. febr. 8. 22:13
4/9 anonim válasza:
Szoval.. ha maro is odajar. Akarmelyik gyerekemrol lenne szo rn tutti nem birnam kih legalabb ne emlitsem
2. Yvoltam csak elobb veletlenul elkuldtem :-)
2013. febr. 8. 22:14
5/9 anonim válasza:
A logopédus egy bizalmi állás, olyan, mint a nőgyógyász, fogorvos, vagy a pszichológus. Zavaró, hogy ilyeneket ír.
De szerintem bárkit kirúgnának, ha a facebookon mocskolná a munkahelyét, meg az ügyfeleket, még akkor is, nem kell ehhez logopédusnak lenni.
2013. febr. 8. 22:54
6/9 anonim válasza:
Először is lementeném amiket kiírt, sosem lehet tudni... Aztán megkérném, hogy ne rébuszokban beszéljen, legyen benne annyi intelligencia hogy nem nyilvánosan postolgat, az adott gyerek szüleinek szóljon ha baja van a gyerek szájszagával.
Baromira bosszantana, nem hagynám szó nélkül.
2013. febr. 9. 00:16
7/9 A kérdező kommentje:
Az lemaradt, hogy az én fiamnak ugyan nem kell logopédushoz járnia, engem csak simán nagyon irritál a dolog, szóval engem követlenül nem érint. Igazából nem érdekem bárkit is bemocskolni, de elég nagy hülyeség ilyeneket kiírogatni egy nyilvános oldalra ahol ahogy engem is mint szülőt nagyon ingerel az ilyesmi. Gyereke meg még nincs ha jól tudom, majd ha sajátja lesz akkor jön rá hogy kritizálni könyebb.
2013. febr. 9. 00:23
8/9 anonim válasza:
Gusztustalan :( Fb-ra ilyet kiírni elég merész, én minimum az óvodavezetőnek szólnék.
2013. febr. 9. 13:54
9/9 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen jelezni kell. Az,hogy a gyermekeddel közvetlenül nem foglakozik,ez esetben mellékes. A logopédus nagyon fontos fejlesztő munkát végez és kérdéses,hogy egy ilyen munkamorállal bíró, minden szempontból kritikán aluli viselkedést produkáló "szakember", alkalmas-e a feladatra. Mindkét fiamat(12,4) fejleszti logopédus jelenleg is, oroszlánrészük volt(van) gyermekeim fejlődésében,ilyen embernek ezen a területen(máshol se nagyon) semmi keresnivalója. Apropó szájszag. Ebben is érintve vagyok részben. Nagyobbik fiamnak refluxa van(gyógyszert is szed rá), így bár rendszeresen mos fogat és hord magával szájvizet,szájspray-t és mentolos cukrot,lehetséges, hogy mégsem rózsa illatú a lehellete mindig,ámbátor ő már nagy,tud figyelni az ilyesmire. Tehát a "szájszag" sem feltétlenül igénytelenség vagy hanyagság, de bármi is legyen, az biztos, hogy nem egy fejlesztő pedagógus posztjaiban a témának a helye.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!