Ki mennyit költ havonta, mosóporra, öblítőre, wc-papírra, élelmi szerre, édességre, úgy hogy van már 1 kisgyermek a családban?
Mosókapszula+ öblítő: 2 havnta veszek kb 5000Ft
Wc papír: max havi 1500Ft
Élelmiszer havi 40ezer körül van
Nem sok édességet veszek,inkább én sütök tehát havi 5-6 ezer max egy-két csoki,süti hozzávaló stb.
Fiam nem hisztizik a boltban.
kb 100.000-et költünk kajára és tisztítószerre,tisztálkodásra egy hónapban,hárrman vagyunk egy négy éves gyerekkel
én vacsorára főzök meleget,mert a férjem napközben nem tud meleget enni(építőipar).két naponta főzök,valami húsos kell legyen vagy a leves,vagy a második,kell az energia a férjemnek.Intersparban vásárolok,az van a legközelebb,és a spar saját másrkást szoktam venni sok mindenből (nem a budget)
tescoba semmi pénzért nem mennék,drága is a saját termékek olcsóbb,de egy kalap sz@r.
a fiam nem hisztizik a boltban,mindig választhat egy valamit.nála az uzsonna a nasi,kismackó,tejszelet,rudi,paula stb,ebből egyet kap
piacon vásárolok zöldséget,gyümölcsöt,de minden nagyon drága
télre biztos összeállok a szüleimmel,és veszünk közösen egy disznót,mert a hús ára is iszonyatos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!