Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ki mennyit költ havonta,...

Ki mennyit költ havonta, mosóporra, öblítőre, wc-papírra, élelmi szerre, édességre, úgy hogy van már 1 kisgyermek a családban?

Figyelt kérdés
És főként ki hogy állja meg hogy ne költekezzen túl, még akkor se ha hisztizik a gyermek a boltba?

2013. aug. 27. 12:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
33%

100.000

Nagybevásárlás van, az olyan 50.000/hó

A boltban felvágottra, kenyérre zöldségre elmegy még 15.000

Férjem ebédje munkában 25.000

El szoktunk menni mc donalds, kínai, az még 10.000

Ha lemegyünk a boltba mindig kap valamit, 1 nyalóka, 1 pez cukorka, vagy kis ivólét, vagy tictacot, amit kér, olyan 100ft kb.

2013. aug. 27. 12:22
 2/13 anonim ***** válasza:
mi is 100 ezer körül költünk ezekre havonta
2013. aug. 27. 12:24
 3/13 anonim ***** válasza:
50%

Olyan 120 ezer körül költünk ezekre havonta.

1 gyermekünk van,mindent megkap.

2013. aug. 27. 12:34
 4/13 anonim ***** válasza:

Nehéz megmondani. Heti egyszer megyünk bevásárolni nagyot, az olyan 12000 szokott lenni, plusz a heti kis bevásárlások.

Havonta szerintem olyan 60-70000 Ft-ból azért kijön szerintem.

2013. aug. 27. 12:36
 5/13 anonim ***** válasza:
kb. 100 e
2013. aug. 27. 12:54
 6/13 anonim ***** válasza:
Nálunk tojásra, húsra, szezon zöldségre, gyümölcsre nem nagyon kell költeni, mert az van a kertbe. Ezeket nem számolva élelmiszerre elmegy még havonta 25-30 ezer. Ezen felül egy öbítő egy hónapra 500 Ft, egy mosószer két hónapra 4000 Ft, WC papír 1000 Ft. Édesség 1 rudi és egy csoki általában egy napra. Hálistennek hiszti nincs, működik a választok egy valamit dolog.
2013. aug. 27. 13:48
 7/13 anonim ***** válasza:

Havi 35 ezer jut ételre+egyéb dolgokra, így ennyiből kell kihoznom.

Tisztítószert sosem veszek, mindenhová ecetet használok.

Amikor csak lehet, gyerek nélkül megyek vásárolni.

2013. aug. 27. 13:49
 8/13 anonim ***** válasza:
70%

Szia!

Heti vásárlás van nálunk! Két gyermekem van :)!

Néha 10000 Ft, néha 5000 Ft attól függ, hogy milyen kaja van még a fagyasztóba, vagy egész héten frisset kell főzni a következőre. Meg, hogy a spájzban is mi található!

Ja, meg, hogy mit kell főzni, mert ha csak húsos, akkor azért az jobban megdobja a vásárlás végösszegét, mintha csak tésztás kaja lenne.

Tisztítószert én egy hónapban 1-2 üveg folyékony mosószert használok el a Buidge (Spáros) folyékonyát használom 999 Ft/1,5 liter.

Öblítőként ecetet használok évek óta annak literje 130 Ft, hát abból egy hónap alatt 2-3 litert elhasználok, amúgy még vizkő oldásra szoktam öntögetni 1-2 liter a csapok, kád környékére, néha a felmosóvízbe.

Mosógatoszert a purt használom hát az is másfél hetente kell vegyek, egy hónapban akkor úgy számolóm 900-1000 Ft.

Ha hónap végén vagyunk, s nincs annyi pénz akkor szoktam a Spar márkájút venni, 200 Ft-ért, de akkor úgy is néz ki a kezem.

Folyékonyszappant, tusfürőt, hajsampont, dm-ben,

wc papírt, zsebkendő, kéztörlő, szalvéta spar.

Édességet, azt lidl-ben szoktunk venni, poharas puding, táblás csokit, a sparban van a piros csomagolású keksz, túrórudi és joghurt.

Gyümölcsöt azt Apósoméktól szoktunk kapni, néha veszünk is. Zöldséget, csak annyit veszek amit fel is használok.

Húsokat is csak annyit veszek amit megfőzök, mert már nem spájzolok be a fagyasztóba, az akciósokból sem.

Hát ennyi, így is elmegy kajára és tisztítószerre egy hónapban 30-40 ezer forint, vagy még több is.

Üdv két gyermekes Anyuka.

2013. aug. 27. 14:35
 9/13 anonim ***** válasza:

30-40.000. Kiskorától fogva megszokta hogy 1 valamit választhat a boltban. Így sosem volt ez miatt hiszti. Havi 1x van nagy bevásárlás (lidl) ez kb. 10.000-15.000 ez csak élelmiszer (cukor, liszt, tészta, hús tehát tartós és fagyasztható/hűtőbe megvan sokáig élelmiszer. Tisztítószer, tisztálkodási szerek kb. 5000 Ft (Eurósba veszek mindent).

Kb. 2 naponta járok boltba, zöldségbe.

2013. aug. 27. 14:59
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

2 gyermekem van.

Hetente egyszer megyünk a Lidl-be bevásárolni, olyankor 8-12 ezer körül költünk, ilyenkor az édesség fogalma a joghurtban és túrórudiban merül ki.

Háztartási dolgokat én az Amway-től veszem már két éve, így sokkal olcsóbbra jön ki, egyszerre adok ki érte több pénzt, de azok fél évig is kitartanak (20-25 ezer/félév)

Heti kétszer megyek a piacra, ott alkalmanként 3-5 ezer körül hagyok, ilyenkor csak zöldséget és gyümölcsöt veszek.

Én is úgy voltam vele, hogy minden alkalommal a boltban vettem valami édességet a fiamnak (a lányom még kicsi, ő nem kéri az édességet), de mostanában minden nap járunk a pékségbe friss kenyérért, és ott bizony kint van a pénztárnál az édesség. A fiam elég nehezen szokja meg, hogy nem kap minden nap valami édességet. Nem azért, mert nem vehetném meg a 100 forintos akármit, hanem mert egészségtelen.

2013. aug. 27. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!