Nem birom elegem van nem tudok rendet tartani. Egyszerüen minden a feje tetején áll mert a családban senki nem hajlandó kicsit sem odafigyelni a rendre?
Háát...akkor bocsi, de eddig is tudtad kivel kötötted össze az életed. Most pedig belefáradtál. És ha dolgozni is fogsz,még nehezebb lesz.
Szerintem: Neked is lejjebb kéne egy kicsit adni. Mi van akkor, ha nem mosol fel mindennap? Vagy nem törölgetsz...Vagy valamit kihagysz? Attól még nem fogtok a retekben úszni!
A párodnak meg ne adj kaját, amíg iyen:) Igen, neki is változnia kell, sőt, neki jobban, de azt gondolom egy felnőtt intelligens emberrel ezt meg lehet beszélni. Tényleg.
A kislány is ilyen marad majd, ha apuka is így lesz továbbra is.
Nálunk is az a helyzet, mint az utolsónál. Anyósom a tisztaságmániás, én meg nem, mondjuk szerencsére a férjemet a retek sem zavarná, így nem rokkanok bele a munkába, ráadásul még dolgozom is. Igyekszem hét közben valamennyire szinten tartani a helyzetet (kb a túlélésre játszom), nem szoktam törölgetni, az hétvégén van, ha belefér, persze nem mindig fér bele, de ez sem érdekel. A 8 óra munka, és hazautazás + 2 óra után már csak főzök max, esetleg felsöprök, egyébként meg a gyerekkel foglalkozom, meg az állatokkal. Nekem ennyi fér bele, nem vagyok hajlandó beleőrülni.
másfél éves gyermek anyukája.
Elhiszem, hogy zavar a kosz és a kupi, én is ilyen vagyok, na de emiatt biztosan nem söprögetnék-felmosnék többször is, hanem beintenék.
Megmondanám a páromnak, hogy ha nem szedi össze magát és tiszteli meg a munkámat, akkor semmit, de szó szerint SEMMIT sem fogok csinálni otthon.
Amúgy, amikor dolgoztál, akkor mi volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!