Játszótéri konfliktus, mumus lesz a fiam? Hosszú.
Nem tudsz egy másik közösséget/játszót keresni??
Nálunk hasonló a szitu csak egy én egy majdnem 3 évessel és egy 9 hónapossal megyek a játszóra....a nagy valahogy mindig belekeveredik a hülyeségekbe,és nem tudok folyton a nyomában lenni,főleg hogy van hogy szoptatok...de nálunk a legtöbb szülő jófej,rugalmas!
De ismerem amiről írsz és legszívesebben mindig mondanám, hogy "várjuk már meg mire a te gyereked ebbe a korba lesz,utána beszéljünk..." Én fiam sem akar rosszat,soha nem bánt senki,csak éppen rúgja a port,hadonászik néha és nagyon szereti a rugós libikókát, és nem érdekli,ha éppen kisebb ül a másik oldalon...én is mindig rohanok,mikor látom,hogy elkezdi lökni..
Hú, én előre rettegek a játszótéri tapasztalatoktól, már most lesem, mikor szoktak legkevesebben lenni, épp az ilyenek miatt. Őszintén szólva, én a helyedben keresnék másik játszóteret, ha van a közelben.
Vissza is vághattál volna, hogy minek enged a mami minden koszos botot felvenni a földről, a másiknak, a terhes maminak meg, hogy őt is megnevelhette volna az anyja annak idején némi jó modorra például.
Az ilyenek különben, akik otthon nagy ívben lekhm, mit csinál a gyerek, hogy nevelődik, ez csak a játszótéri színjáték.
Érdekes ez a játszótér, szerintem válassz magatoknak másikat.
Nem jellemző, hogy pár napon belül ennyi konfliktus legyen egy helyen szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!