Mit tettetek volna, szóltatok volna vagy sem? Játszótéri kérdés, bővebben lennt.
Egy hinta van. Két gyerek egyszerre rohan. Mindketten ovisok, de a lány egy fejjel nagyobb a fiúnál. A fiú ér hamarabb a hintához a lány abban a pillanatban ledúrja, méretekből adódóan nem esik nehezére. De a fiú csak fel akar ülni. erre jön a lány papája (tudni kell egy kis nyafogós lányról van szó, el van kényeztetve) és elkezdi mondani a fiúnak, hogy engedd ide a lányt, te kisebb vagy, egyébként sem tudod magad lökni, neked a másik fajta hinta való. Kisfiút ez olyan mélyen érinti, hogy fél óráig sír (nem a hinta, hanem amit a papa mondott az érinti mélyen).
A fiú az enyém. Sajnos nem láttam az esetet , az utolsó mondatot hallottam, a többit a fiam és egy anyuka mesélte hogy is volt. Én a kisebbel picit távolabb voltam egy másik játékon.
Ott nem szóltam, mert tényleg nem tudtam a konkrét esetről sokat. Viszont azóta is kivan a fiam hogy ő nem is kicsi és hogy a bácsi elzavarta. Most meg majd szét robbanok. Milyen rosszul eshetett már neki. Annyira ritkán sír szegénykém, csak akkor ha már nagy baj van.
Már nem is csodálkozok ha erre van tanítva az a kislány, miért ilyen hisztis.
Hát igen, nem volt kedvem ott hepciáskodni, mert ő bújt hozzám, hogy mások ne lássák, hogy sír a kicsi meg másfele...nem volt egyszerű helyzet. És ugye abban a pillanatban nem tudtma mi történt. Annyit hallottam, hogy a papa mondja a fiamnak, hogy te úgysem tudod lökni magad, menj a másikra, de ez arra is engedett következtetni, hogy a lány ért oda hamarabb és a fiam erősködött. Ezért nem szóltam. Utólag ahogy a mellettük álló anyuka elmondta egyáltalán nem így volt, ahogy én gondoltam, meg utána a fiam is mesélte. Mondjuk akkor odaszólhatott volna, ő ismerte a papát.
Hát nem az én fiam volt akit megsiratott abban a pillanatban az a lány. Volt egy 4 éves fajta kiscsaj 4 kerekű bicajjal, a nagylány nekirohant véletlen a kislánynak és beütötte magát a biciklibe. Őrületes nagy sírással rohant a papához. Addig üvöltött, amíg a kislányt jól le nem szidták. A kislány visított fetrengett, édes volt, de igaza volt, hisz nem ő volt a hibás. Miután jól leszidták a kicsit, a nagy már ugrált a csúzda lépcsőjén megnyugodva...Én szóltam, hogy a nagy rohant a biciklihez, de nem hittek nekem, a nyafogós lánynak hittek.
Sajnos elég sok konfliktudok alakulnak ki a játszótereken.
Ha kicsi a játszótér ezek elkerülése végett menjetek nagyobb játszóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!