Játszótéri "etikett": bemutatkozzunk, vagy nem kell?
Lakóparkban (kb 150-200 lakosú) lakunk (Bp.), ahol van egy zárt játszóterünk. Már eléggé összeszokott a közösség - mi az 1 éves kisfiammal mostanában kezdünk kijárni.
Eddig így direktben nem mutatkoztunk be, csak amikor beszélgetésbe elegyedtünk mással, kérdeztük a gyerekek nevét. Jó ez így vajon, vagy be kéne mutatkozni - nekem is?
Nem tudom, mert vannak "klikkek", akik ugye ismerik már egymást - ha most odamennék bemutatkozni, kicsit olyan furán, talán tolakodónak is tűnhet.
Vagy majd úgyis alakul minden a maga útján?
Ti hogy tennétek?
Köszi
Tavaly nyáron kezdtük a játszóterezést. Nem mutatkoztam be, hanem mindig köszöntem, amikor bementem meg eljöttem.
Kb 1 hónap múlva már mindenkinek tudtam a nevét, ha másét nem, a gyerekét biztos. Ahogy álltok a csúszdánál, hintánál, előbb-utóbb úgyis elkezdtek majd beszélgetni, aztán majd úgyis meglátod, hogy kivel szeretsz együtt lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!