Ha nem bír ráállni a lábára reggel a 2 éves gyereked elviszed orvoshoz?
Én elvittem, de délutánra magától megoldódott és elmúlt a húzódás, tud járni, futni.
A párom szerint nagy hiba volt elvigyem az orvoshoz, teljesen felesleges volt és rossz anya vagyok.
Most komolyan azt mondta, hogy rossz anya vagy ezért.
Amúgy meg igen, elvinném. Tavaly nyáron kórházban voltunk a kislányommal, és volt ott egy kisfiú, aki reggel fájlalta a lábát, délután már nem tudott ráállni, és kiderült, hogy valami, az orvosok előtt is ismeretlen, nagyon agresszív vírus támadta meg. 2 hét után vihették haza, de pár nap múlva kiderült, hogy nem gyógyult meg, és az orvosok is csak találgattak... Nem tudom, mi lehet velük, sokat gondolok azóta is rájuk.
Az ő példájuk miatt mondom száz százalékra, hogy igen, el kell vinni, komoly bajt jelenthet az ilyen.
Igen, elvinném. Inkább menjek feleslegesen, minthogy nagyobb baj legyen.
Viszont a "párod" viselkedése érthetetlen számomra. Ilyen viselkedéssel, mi vett rá, hogy gyereket vállaljatok? Én sem szeretem, ha antibiotikumot kap a kislányom, de soha nem kérdőjelezném meg azt az embert, aki éveket tanult, hogy orvos lehessen.
nálunk is volt ilyen szitu.
mi nem vittük egyből, nem gondoltuk, hogy nagy a baj, ebéd után indultunk a kórházba, akkor viszont már tudtuk, hogy ez nem vicc sajnos. pont akkoriba szeretett a gyerekem kutyásat játszani, megmondom őszintén, azt hittem bohóckodik, azért megy négykézláb, de délután már úgy sem tudott menni :(
5 nap kórház, kegyetlen vizsgálatok, rengeteg gyógytorna, majd újra járni tanulás. nem kívánom az ellenségemnek sem!
párod nem normális, ez már beteges amit csinál!
nagyon jól tetted, hogy bevitted, hál istennek nálatok nem volt nagy gond! :)
El. Inkább legyen egy felesleges kör, mint sokkal nagyobb baj, ami megelőzhető lett volna.
A párod egy idióta, azt hiszi, a 2 éves gyerek nő, mint a gaz, magától?
persze, hogy igen!
A párod elvitte másik orvoshoz?! Ismer egy steril rendelőt? vagy ha ő viszi a gyereket orvoshoz, akkor nem kaphat el semmit ott?! Remélem megkérdezted tőle, hogy ha te rossz anya vagy, ha orvoshoz viszed, akkor ő mi, amikor ugyanamiatt ugyanakkor elviszi másik orvoshoz...! - már ha egyáltalán mersz kötöszködni a pároddal :(
Egyébként meg ne foglalkozz vele és igenis vidd el a gyereket orvoshoz minden egyes alkalommal, amikor úgy érzed szükséges.
Lányom ugyan rá tudott állni, de sántikálva ment, elvittem, vért vettek, lábprobléma másnapra megoldódott, viszont kiderült, hogy lányom elég súlyos vérszegény.
Szerintem nagyon jó anya vagy!
Viszont a pasidat már rég kidobtam volna! Ne hagyd elvenni az önbizalmadat!
köszönöm szépen a megerősítést
az orvoshoz menéseben is
meg abban is, hogy nem én gondolom rosszul a dolgokat
:(
amíg nem volt gyerekünk nem volt jele ennek a magatartásának :(
Én is elvittem volna!
Nefrológiai problémák meg nem viccesek, szerintem jobb a lázgörcs mint a dialízis.
Agyvérzést kapnék a férjedtől. Ne hagyd magad, hogy elbizonytalanítson meg lelkifurdalást okozzon. Hallgass továbbra is a józan eszedre meg a megérzéseidre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!